in

HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA ZAŠTO TI SE SRCE STALNO SLAMA U HILJADU KOMADA

Često razmišljamo o razlozima zbog kojih se naša srca neprestano slamaju. Jesam li ja kriva? Jesu li krive druge osobe? Teško je znati za sigurno. Ali vaš horoskopski znak sigurno vam može pomoći da otkrijete zašto se vaše srce slama iznova i iznova.

Ovan

Ovan je definitivno znak s velikom dobrotom u srcu, ali ta dobrota nije uvek poznata drugima. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresovani za dugoročnu predanost i deljenje bilo čega u svom životu. To može biti pravi problem kada tražite potencijalnog ozbiljnog partnera.

Bik

Bik je odan prijatelj, ali je i jako tvrdoglav. Imate problema s otpuštanjem i često ostajete ljuti zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno. Čak i ako je vaš partner pogrešio i izvinio se, vi i dalje podgrevate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas.

Blizanac

Blizanci su slobodne duše. Vama je vrlo teško da se obavežete jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate tendenciju povremeno otići i činiti stvari na svoj način. To može biti neverovatno odbojno vašem partneru. Razmislite o potrebama svog partnera pre nego što promenite svoj status odnosa. Jeste li stvarno spremni za ovo?

Rak

Rak je brižan, ali u vezi on ima tendenciju da bude nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa. Morate razmišljati o prostoru koji je potreban vašem partneru i priuštiti mu ga.

Lav

Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on takođe ima tendenciju da bude egoističan i isprazan. To nikako nisu idealne osobine.

Vi se u svemu žestoko trudite da pobedite. Možda ćete se osećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas.

Devica

Devica od svih znakova ima najmanje poverenja u druge. Vi ste partner koji najverovatnije njuška po fiokama s donjim vešom i proveravate istoriju u telefonu vašeg partnera.

Svaki nivo sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate verovati svom partneru, čak i ako je nepoverenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne povodite se za vašim osnovnim instinktima.

MESEČEVE MENE I LUNARNE FAZE U 2018. GODINI: MESEČEV KALENDAR

HOROSKOP SUDBINE PO ZNAKOVIMA: KAKO TI MLADOST UTIČE NA BUDUĆNOST I BRAK