in

HOROSKOP ZA ŠVALERE: PROČITAJ GA ODMAH I SAZNAJ DA LI TE VARA

Za tumačenje ovog horoskopa nije ključno kad ste rođeni ni ti ni ona već datum kada si otpočeo svoju paralelnu akciju, odnosno švalersku šemu.

Želeo si da samo malo da razbiješ bračnu monotoniju ili da ti nešto odvuče pažnju od veze koja je zapala u krizu. E pa ko đavola traži, taj đavola i nađe. Umesto malo usputnog se*sa koji si očekivao, ti si uspeo da se zatelebaš ko srednjoškolac. I šta sad? Reći ili ne onoj ”glavnoj”, primiriti se i sačekati još malo pa šta ti Bog da ili nešto sasvim treće?

ZAMULJAO SI IZMEĐU 21. MARTA i 20. APRILA

Prva 2 meseca ova tvoja neće ni da provali da joj radiš iza leđa jer ćeš triput nedeljno da se vadiš na fudbal ili basket sa ortacima. Posle tog perioda odaće te izdajničko škembe što je naraslo od silnih večera koje si skrkao kad si išao kod ove druge. Postaće sumnjičava i rešetaće te raznim pitanjima, a ti ćeš se vaditi na najnebuloznije izgovore. Onda ćeš da se zavučeš u mišju rupu, slabo ćeš se javljati ”rezervi” i glumićeš dobrog dečka. Kad ova tvoja malo popusti, odmah ćeš iscimati ovu drugu. Ta te čekala, čekala i na kraju se smorila i našla regularnog dečka. Ova tvoja ubuduće neće skidati pogled sa tebe čak ni kad spavate u istom krevetu.

ZAMULJAO SI IZMEĐU 21. APRILA I 20. MAJA

Bićeš relativno obazriv oko 3 meseca, a i žena neće imati kad da te provali jer ima posla oko kuće i dece. Međutim, jedno veče će ti se prišunjati dok sediš za kompom da ti donese kiflice, one što najviše voliš, tek iz rerne izvađene. A šta ti radiš? Dahćeš svojoj cici u inboksu na Fejsu! Sva preneražena, tvoja gospođa će doneti najveću kuhinjsku dasku koju ima i opaučićete te po glavi. Izbaciće te iz kuće, a pošto moraš na ušivanje u Urgentni iscmaćeš komšiju da te vozi. On će da te oduva jer si mu davnih dana zauzeo pola podruma. Ideš na ušivanje poslednjim večernjim busom, posle spavaš na klupi. Žena te prima u kuću posle 6. dana izbeglištva (malo u parku, malo kod švalerke).

ZAMULJAO SI IZMEĐU 21. MAJA I 20. JUNA

Realno, ispašćeš pravi amater! Petog dana tvog paralelnog ljubavisanja baš kad budeš kod devojke, uhvatiće te proliv i odjurićeš u klonju. Dok se sa dušom rastavljaš, stići će ti poruka od druge, a ti nisi ni mislio na telefon kad si trčao u wc. Ova tvoja će, naravno, da pročita i sva uplakana će te isterati gologuzog i iz klonje i iz svog života. Odlaziš u apoteku, gutaš probiotik i sav iznerviran zoveš ovu što ti sve zamesila i sa njom se posvađaš na krv i na nož. Pred ulazom zgrade čeka te najbolji drug tvoje, sada već bivše devojke. Uvek si sumnjao da se potajno loži na nju. Pokoškaćete se. Zapravo, prebiće te ko vola u kupusu. Bićeš sam narednih 7 meseci.

ZAMULJAO SI IZMEĐU 21. JUNA I 22. JULA

Stari si ti lisac, mora biti da već imaš iskustva u ovakvim akcijama jer će proći skoro pola godine dok te ne provale. A kako? Švalerkin muž će se razboleti i ona neće moći sama da ode po dete u vrtić pa će te zamoliti da je odvezeš. Baš u momentu kad parkiraš, usnimiće će te strinin gej sinovac koji obožava da tračari. Dok se vratiš kući, žena će biti triput obaveštena da si viđen. Iscepaće ti svu odeću, ali će dopustiti da ostaneš kod kuće. Naravno, ješćeš isključivo kod svoje mame. Dva meseca kasnije, žena ti uzvraća istom merom. A ti, šta ćeš, ćutiš i srčeš rezance iz supe jer te konačno vratila na svoj kazan. Najbitnije je da deca ne trpe.

ZAMULJAO SI IZMEĐU 23. JULA I 22. AVGUSTA

Sedam meseci ćeš biti rastrzan između njih dve, a da stvar bude još gora, verićeš se sa ovom prvom jer se to i očekivalo pošto ste dugo zajedno. Međutim, tebi srce zaigra čim vidiš da ti stigne poruka od druge, kad si sa njom osećaš se ko da je sve po prvi put, ona te dobro razume, a i zasmejava te. Jedno noći ćeš dobro razmisliti i rešićeš da presečeš. Jedva čekaš jutro da odeš kod verenice i staviš tačku na tu priču. Dok se budeš vozio u liftu, stići će ti poruka da je tvojoj ”devojci” došao bivši sponzor iz Štutgarta i da te večeri lete na Fidži. Sav skrhan stižeš kod verenice, a ona ti saopštava da je trudna. E pa neka ti je sa srećom!

ZAMULJAO SI IZMEĐU 23. AVGUSTA I 22. SEPTEMBRA

Tvoja šema, sa manjim prekidima, trajaće skoro 2 godine. Iskusno ćeš balasirati između porodičnih smornih obaveza i one koja te voli i verno čeka. Ono, ni ta druga neće biti verna uvek ali nema veze, pa niste u braku, bitno je da ti se uvek vrati. A onda, potpuno neočekivano, žena ti saopštava da te napušta zbog srednjoškolske ljubavi sa kojom se povezala na Fejsu i seli se kod njega. Sujeta će ti biti malo uzdrmana, ali mudar si ipak ti što si sedeo na 2 stolice. Otpočinješ ljubavnu idilu sa ovom drugom. I sve će biti ko u najlepšoj bajci sve do 8. meseca veze. Tada te i ona napušta jer je shvatila da ti ipak nisi onakav kakvim te je zamislila.

ZAMULJAO SI IZMEĐU 23. SEPTEMBRA I 22. OKTOBRA

Što je najgore, varaš je sa ženom svog najboljeg druga. Tebi će biti super jer ne moraš da smišljaš izgovore, svi ćete se zajedno često viđati pa će to potrajati oko godinu i po. Poći će po zlu otprilike 9. dana vašeg zajedničkog odmora. Na plaži će ti švalerka dati mig kada da dođeš kod nje u sobu, pa 20 minuta kasnije napuštaš ekipu jer ti se čini da se stomačni virus sprema. Vas dvoje ćete se ludo zabavljati do momenta kad vam ova tvoja ne uleti u sobu. Apartmane vam deli samo zid pa će prepoznati tvoje dahtanje. 5 meseci kasnije, ovo dvoje se razveli, bivša ti se smuvala sa sada već bivšim drugom, a ti ideš okolo i opanjkavaš kako su ti sve vreme radili iza leđa.

ZAMULJAO SI IZMEĐU 23. OKTOBRA I 22. NOVEMBRA

Tvoja švaleracija i neće biti prava, već više platonska. Užasno će te gristi savest što to radiš svojoj ženi, ali u vašem braku nema se*sa već 3 godine i 7 meseci i normalno je da gledaš i druge žene. Tvoja ”prijateljica” ne želi da ima nešto više sa tobom dok se ne odlučiš -ili ona ili žena. Pošto si zagoreo, već posle 27. dana ulaska u šemu pokajnički ćeš priznati ženi da u tvom životu postoji 2. žena. Ona će te pogledati i mrtva ‘ladna saopštiti da ste u istoj situaciji. Otkriće ti da njena najbolja drugarica nije samo to i da im je se*s neverovatan. I da ta priča traje već 3 godine i 7 i po meseci. Eh, moj rogonjo….

ZAMULJAO SI IZMEĐU 23. NOVEMBRA I 21. DECEMBRA

Odlično ćeš hendlovati i sa jednom i sa drugom skoro 5 meseci, a onda ćeš se, pastuvčino, uplesti u se*sting aferu sa trećom! Tad će tvoja rastrzanost uzeti svoj danak, jer više nećeš moći da pamtiš šta si kojoj rekao. Da stvar bude gora, ispostaviće se da su druga i treća super ortakinje pa je tvoja rezerva nagovorila drugaricu da te navlači da bi skapirala misliš li ozbiljno sa njom. Kad shvati da si se navukao ko som, njih dve će pronaći gde živi tvoja devojka i sve će joj je ispričati. Od ozbiljnog frajera pretvorićeš se u najgoreg jadova kojeg će sve tri da oduvaju. Jedno vreme ćeš razmišljati o odlasku u manastir, ali ta ideja te, srećom, neće držati dugo.

ZAMULJAO SI IZMEĐU 22. DECEMBRA I 19. JANUARA

Super će ti ići i sa ženom i sa devojkom, ali pravi majstor zna kako da i vuk bude sit i da ovce budu na broju, zar ne? Sve će biti gotovo idilično 4 i po meseca, ali glavni problem će nastati kad dečko tvoje devojke izađe iz zatvora, a ona mu, budala, prizna da ga je varala. Kad te bude našao, imaćeš blaži potres mozga, nagnječena 4 rebra, slomljen nos, silne površinske rane i kao trešnjicu na vrhu torte- tužbu za razvod braka. Ali ne očajavaj, kad budeš išao u dispanzer u domu zdravlja na previjanje, tako sav nikakav uspećeš da šarmiraš medicinsku sestru koja je tu na stažu. Čim se razvedeš od one tvoje, oženićeš se medinicinarkom. Bravo, bravo, ti baš ne gubiš vreme!

ZAMULJAO SI IZMEĐU 20. JANUARA I 19. FEBRUARA

Bićeš izuzetno diskretan sa svojom kombinacijom, viđaćete se isključivo kod nje i to kad ti devojka ode na kafu sa drugaricama ili kad organizuje devojačke večeri za njih. Osećaćeš izvestan pritisak jer će u vazduhu lebdeti pitanje ”A kad će i meni neko da organizuje devojačko?”, ali se nećeš tek tako predati. Posle 7 meseci i 26 dana devojka će ti saopštiti da će postati mama, ali da dete nije tvoje već da je tata unajmljeni striper sa jedne od proslava i da sad nikako ne može da mu uđe u trag. Tebe će toliko ganuti ta priča da ćeš da sevneš kombinaciju, zaprosićeš devojku i odgajaćeš to dete zajedno sa njom.

ZAMULJAO SI IZMEĐU 20. FEBRUARA I 20. MARTA

Trebaće ti 2 i po meseca da skapiraš da ne želiš više da trošiš vreme u braku, jer te je švalerka potpuno očarala. Tvoja žena gotovo nije ni sumnjala da je varaš, tako da će dobiti blaži srčani udar kad joj saopštiš da odlaziš zauvek. Pošto nisi baš tolika hulja, odvešćeš je u hitnu pomoć pa će da je zadrže na bolničkom lečenju. Pri povratku, sudarićeš se kolima sa jednim rogobatnim tipom. Iznenađenje će biti veće, jer je sa njim i tvoja voljena, a to joj nije muž. Ispostaviće se da ona opslužuje svu trojicu a da niko nije provalio. To će te uništiti. Žena će izaći iz bolnice kroz koji dan, a ti ćeš uspeti da je ubediš da se razlog njenog udara nikada nije ni desio. Izvadiće te to što je tresnula glavom kad je pala zbog srčke pa će misliti da je halucinirala.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JANUAR 2019-TE: RAZMIŠLJATE O NOVIM IZAZOVIMA, POKUŠAJTE OVAJ PUT DA IH REALIZUJETE

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU ROĐENI ISPOD SREĆNE ZVIJEZDE