in

IMALA JE AFERU SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: KADA JU JE OSTAVIO, URADILA MU JE NEŠTO ŠTO SE NE OPRAŠTA

Četvorostruka mama imala je aferu sa oženjenim muškarcem. Ali, stvari su krenule po zlu kada ju je on ostavio, a ona odlučila da mu se osveti.

Laura Arnold (37), iz Londona, bila je nešto više od godinu dana u vezi sa muškarcem. Ona ima četvoro dece i da je ovo normalna priča bila bi divna – muškarac koji je iz ljubavi prihvatio samohranu, četvorostruku mamu! No, u realnoj verziji taj muškarac već ima ženu, a ima i decu. A, i Laura ima muža. Odnosno, nakon svega više ga nema.

Naime, kada je ljubavnik poželeo da je ostavi ona je objavila njegove golišave slike na Facebook-u, pritom ih poslavši i njegovoj suprugi i deci.

– Lažov, varalica – pisalo je na jednoj od njih, sa velikim “UPS” preko čovekovih genitalija.

Da stvari budu još gore, gospođa Arnold je narednog dana svom bivšem ljubavniku tražila 6.000 funti da bi njegove fotografije skolonila sa ove društvene mreže.

U celoj ovoj priči verovatno je najgore bilo sudiji, koji je morao da se nasluša svega i svačega. Jer, s obzirom na to da je došlo i do krivičnog dela – ucene, slučaj je dospeo i na sud.

– Mir je skup, ali vredi ga platiti – rekla je Laura u kompromitujućoj poruci, u kojoj traži novac od bivšeg ljubavnika.

Osvetoljubiva žena je osuđena na 26 nedelja zatvora i 18 meseci uslovno, kao i dve godine zabrane prilaska žrtvi i njegovoj porodici.

Laurina odbrana je tražila smanjenje kazne, s naznakom da su genitalije bile prekrivene stikerom na telefonu i da je ona, ipak, mama četvoro dece. No, sudija nije hteo ni da čuje za tako nešto – jer, neoprostivim smatra uplitanje ljubavnikove porodice, koja je nedužna.

Sada Lauru svi zovu “psihopata” majkom, a mi se pre pitamo šta je bilo sa nedužnom porodicom njenog ljubavnika. I, šta će biti sa decom ove osvetoljubive majke. Jer, očigledno je da su u ovom slučaju, koji su iscenirali nemarni i sebični ljudi, najdeblji kraj izvukli oni koji nisu ni krivi ni dužni.

OVA MUS TORTA OD KESTENA JE SAVRŠENA I MORATE JE PROBATI

5 ZNAKOVA DA TI KONAČNO STIŽE LJUBAV I ONAJ PRAVI