in

INDIJSKI HOROSKOP: SVAKI ZNAK IMA NEOBIČNO ZNAČENJE, EVO KOJI JE VAŠ

TULA (Vaga, 18. 10. – 16. 11.) – PRIVRŽENOST

Jako ste društveni, uvijek okruženi prijateljima i najsretniji kada s njima možete podijeliti sve važne trenutke. Ovaj je znak simbol privrženosti pa ne podnosite prekide, kakvi god oni bili. Jako ste humani i ne vidite zamke koje vam mogu postaviti oni koji traže samo nekoliko ugodnih trenutaka u vašem društvu.

VRISCHIKA (Škorpion, 17. 11. – 16. 12.) – VODENA STRUJA

Vašim znakom vlada bog Šiva koji uništava da bi bolje gradio. Poput vodene struje, i vi ste neprestano u pokretu, ali nitko ne poznaje dubinu vaše duše. Naizgled ste oholi, ali zapravo ste vrlo ponizni. Ne želite pokazivati osjećaje iz straha da ne upadnete u zamku loših prijatelja, no takvo ponašanje donosi vam komplikacije u ljubavnom životu jer pokušavate ovladati onima koji vas vole.

DHANUS (Luk, 17. 12. – 14. 1.) – OPTIMIZAM

Vi se hvatate u koštac sa životom, optimistični ste i puni dječjeg entuzijazma, smatrajući da ste predodređeni za najbolje. Koliko je to dobro za vas, često je otežavajuće za ljude oko vas. No sposobni ste na vrijeme shvatiti svoju pogrešku i ispraviti je. Kad je novac u pitanju, ne prestajete ulaziti u rizike. U ljubavi tražite da vam se dive, zanimaju vas drugačije osobe, pa se često zaljubljujete u strance, spremni prihvatiti njihov način života.

4 STVARI NA NAMA KOJE SU NEODOLJIVE SVAKOM MUŠKARCU

DA OVO ZNAJU MUŠKARCI NE BI BEŽALI OD BRAKA