in ,

IZABERI CIGANSKU KARTU I ODMAH SAZNAJ SVOJU ŽIVOTNU PORUKU

KARTA 1

Ako si odabrao ovu kartu pred tobom je veoma zanimljiv period života. Upoznaćeš osobu preko nekog od prijatelja koja moguće da živi u inostranstvu. To poznanstvo će biti veoma značajno za tebe jer će ta osoba biti tvoj najbolji prijatelj ili prva ljubav.

Sve će početi polako i u vezi nekog posla koji će ti biti ponuđen ali kako se budete zbližavali sa tom osobom shvatiće te da imate mnogo toga zajedničkog sa njom. Veoma ćete se zbližiti za kratak vremenski period ali ćete tada shvatiti kako si upoznao nekoga vrijednog tvog vremena i pažnje. Imaćete mnogo zajedničkih tema, interesovanja, razmišljanja. Uglavnom, ta osoba će te učiniti mnogo sretnom ali i ti nju.

U vašem odnosu ćete imati anđela čuvara koji će uvijek biti tu za vas da vas vrati jedno drugome kada stvari krenu malo da klize. Ne brini, ovo je odnos koji će obilježiti ostat tvog života.

KARTA 2

Sada je vrijeme kada se sve budi u prirodi pa se tako budiš i ti. Imaćeš neke nove ideje, rodiće se novi snovi i bićete nošeni maštovitim poduhvatima koje će te željeti što prije da uradite. Osjetićeš kako te kroz život vode neobjašnjiva sila koja ti neprestano daje ovu snagu i volju da nastaviš dalje. imaćeš toliko toga da kažeš jer si prosvjetjen ali i da popravišu svom životu. Konačno će sve greške izaći na vidjelo ali ćet ti biti spreman da ‘renoviraš’ svoj život.

Samo nemoj previše da se prepuštaš strujama. Slušaj samo svoj unutrašnji glas ali ne i ljude oko sebe. Neki će biti ljubmorni na tebe jer konačno uspijevaš tamo gdje oni nisu mogli. Sredićeš svoj život onako kako si oduvijek htio a oni mogu samo maštati o tome.

Pazi kome ćeš pokloniti svoje povjerenje.

KARTA 3

Tvoja energija će u narednom periodu da proključa. Dosta si se skrivao od svijeta i sada je vrijeme da sve izađe na svjetlo dana. Sve tvoja želje, zamjere i rješenja koja si dugo planirao da sprovedeš u djelo. Imaćeš posla pune ruke ali pozitivna energija će ti pomoći da sve postvaviš na svoje mjesto.

Savjet karte za tebe je da ne diraš neke stvari koje ne bi trebale da se diraju. Neke stvari su jednostavno tako trebale da se dese i nikako drugačije. Prošlost treba da ostane prošlost a tvoj zadatak je da se posvetiš samo budućnošću i živiš u sadašnjosti. Nijedna propala ljubav ili drugi odnos nije vrijedan da zbog pokušaja da oživiš mrtvu stvar, pokavariš sve to što si do sada gradio.

KARTA 4

Ti si osoba koja je žedna pravde i da se u životu svima prati onako kako su zaslužili. Previše si bio dobar cijeli život a gledaš kako drugi koji su samo bili zli ne doživljavaju vraćanje dugova. Ali tvoj problem nije da vodiš računa o tome već o svojoj sreći.

Sudbina vraća svakome ono što zasluži kad-tad pa ćeš i ti tako zaslužiti da i se vrati sve dobro koje si činio. osveti se malo više svojoj budućnosti nego tuđim prošlostima.

KOLIKO HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA TRAJU LJUBAVNE VEZE: KO ĆE VOLETI VEČNO A KO NIKAD

POKRENITE SE: HODANJE JE VEOMA BITNO ZA VAŠE ZDRAVLJE, EVO I NAJVAŽNIJIH RAZLOGA