in

JELENA KARLEUŠA SHRVANA SMRĆU DONE ARES: PLAČEM, BILA SAM SIGURNA DA ĆE USPETI

Kolege se u neverici opraštaju sa jedinstvenom Donom, čija je najveća psihička podrška tokom lečenja i borbe bila Jelena Karleuša.

“Plačem. Borila se kao lav. Bila sam sigurna da će uspeti. Mnogo smo pričale, trudila sam se da joj podignem raspoloženje. Napadala sam je kad posustane, govorila sam joj da može i mora da se bori i izbori! Da ne priznajem NE MOGU! I stvarno, borila se… Nije se predavala! Ono što je sada jedino pametno reći je da je ostavila veliki trag, a za to je i vredelo živeti! Sada živi u svojim divnim pesmama. Saučešće porodici. I vreme je da mediji počnu da pišu o stravičnom porastu obolelih od karcinoma na Balkanu! Sve su nas sje*ali u Nato bombardovanju bombama sa osiromašenim uranijumom! To svi znaju i svi ćute! To je svojevrsni genocid za koji neko kad tad mora da odgovara! Moramo da dignemo glas ako ništa zbog naše dece koja su ugrožena” poručila je uplakana Jelena.

Dona nikada nije krila koliko je volela Jelenu i koliko joj je značila njena podrška.

“Budući da me pominje po novinama moram reći da odavno želim javno da joj se zahvalim! Ovo je žena velikog srca, najveća lafica na estradi šta god o njoj mislili, voleli je ili ne, ovo je žena koja me u samom početku, dok sam bila izgubljena i na pola živa najviše ohrabrila svojim porukama! Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči! Hvala ti… Bila si okidač za odluku da pobedim ovo zlo! Jelena, carice, tebi i tvojoj porodici sve najljepše želje i svu sreću sveta ti želim od srca!” poručila je svojevremeno Dona.

Podsetimo, Jelena je u aprilu 2015. godine nastupila na humanitarnom koncertu za Donu, održanom u sarajevskoj Zetri.

NAJČUDNIJI TEST LIČNOSTI DO SADA

NAUČNICI DOKAZALI DA BOJA GLASA OTKRIVA NEŠTO NEVJEROVATNO