in

KAKO SE NOSIŠ SA RASKIDOM: BIK PREKIDA SVE KONTAKTE, RIBE TRČE KOD TERAPEUTA

Slomljeno srce nakon raskida, ljudi leče na različite načine. Otkrivamo vam kako se znakovi po Zodijaku nose sa raskidom.

Ovan

Kada je Ovnu slomljeno srce sastaje se sa što više partnera. Nastavlja da podseća sebe da je vredan trofej koji ne sme biti pobeđen i neće se odmoriti dok ne pronađe nekoga ko će ga tretirati na odgovarajući način.

Bik

Prekinuće sve kontakte i sve što ga podseća na partnera. On veruje u izreku: „ako ne vidiš, ne misliš“ i neće se zadržati na bilo kojem detalju koji ga podseća na bolni raskid.

Blizanci

Oni će pokušati da ostanu prijatelji čak i sa slomljenim srcem. Smatraju da će kroz prijateljski odnos uspeti da se oporave od razdvajanja i da će lakše preživeti gubitak ako komuniciraju sa partnerom.

Rak

On će biti nervozan, ali će verovati da se sve dogodilo iz nekog razloga. Uz bol u srcu, nastaviće da živi kao i pre nego što je upoznao svoju bivšu ljubav.

Lav

Odlazi u nove avanture. Učestvuje u bilo kojoj avanturi kako bi oslobodio ljutnju i bol. Živi kao da je danas njegov poslednji dan života.

Devica

Devica se koncentriše na posao i postaje najbolja u svojoj oblasti. Devica radi neumorno i, upisuje nove kurseve i dobija još jedno obrazovanje. Devica stalno radi jer ne može da se nosi sa mislima na gubitak.

KAKO PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU POTAJNO UNIŠTAVAŠ SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT

NJIHOVO SRCE JE NAJRANJIVIJE: KRIJU OSJEĆANJA ALI VOLE NAJNJEŽNIJE