in

KAKVE SU TI GAĆICE, TAKAV SI KARAKTER

Gaćice o vama govore više nego što mislite. Šta izbor donjeg rublja govori o vama?

OBIČNE PAMUČNE GAĆICE

Ako birate udobrnost i klasiku prije svega, vjerovatno ne volite promjene u životu. Vodite se za onom “ako nije pokvareno, ne popravljaj”, a obične gaćice vam daju stabilnost i udobnost koju tražite u životu.

BODI

Uživate u jednostavnim stvarima u životu i vaš stil se može opisati kao “lijeni chic”. Ne brine vas ni činjenica da se morate skroz skinuti da biste otišli do toaleta.

TANGE

Mnogi o vama misle da ste klaun u ekipi. Definitivno znate nasmijati sve oko sebe i u centru ste pažnje. Ne volite puno komplicirati ni u čemu, pa tako ni s donjim rubljem; zato birate ono s najmanje materijala.

DJEČAČKE BOKSERICE

Ako biste sebe trebali opisati jednom riječju, ona bi vjerovatno bila “dečkić”. Ne zanimaju vas push up grudnjaci i ukrašene gaćice. Volite jednostavnost, a najviše vam se sviđa činjenica što se na kraju dana ne morate presvući u druge gaćice za spavanje.

“HIPSTER” GAĆICE

Vi ste osoba koja više od svega subotom voli ležati u krevetu i gledati omiljenu seriju, a ne želite odvojiti udobnost od seksipila pa ste našli zlatnu sredinu.

GAĆICE BEZ IVICA

Vi ste osoba koja zna šta želi i napravit će sve da do toga i dođe. Odlučni ste u svemu što radite, počevši od vaše karijere pa do toga da nipošte ne želite da vam se vide rubovi gaćica ispod odjeće. Uvijek imate ispunjen dan i volite se družiti s ljudima, a pri tome ne razmišljate da li ste obukli pravi komad donjeg rublja.

GAĆICE S VISOKIM STRUKOM

Vi ste prava stara duša. I nije da nosite ovakve gaćice jer su sada u trendu, vama se stvarno sviđaju jer obožavate vintage estetiku pedesetih.

ŠIROKE BOKSERICE

Iskreno, vas boli briga za sve. Radite ono što želite i nikome se ne pravdate. Vi ste “uvijek kontra svega”.

UŽASNA VJEŠTICA, ZLOBNICA ILI NAIVNA DOBRICA: IZGLED USANA OTKRIVA KAKVA SI ŽENA!

BEZ SUVIŠNIH REČI: DESET STVARI KOJE OTKRIVAJU INTELIGENTNU OSOBU