in

KAMENO SRCE: KOJI HOROSKOPSKI ZNAK SKAČE IZ VEZE U VEZU

RAK

Ovaj se znak najviše voli predati jednoj osobi i završiti s time. Ne voli buku, igrice i probleme koje donosi bilo kakva sumnja ili nesigurnost. Ipak, mogu biti jako ljubomorni, zahtjevni i nesigurni, što često odbija ljude koji ih vole. Rijetko morate brinuti hoće li vam ovaj znak biti vjeran jer, kad se jednom vjenčate, Rak je vaš zauvijek.

LAV

Lavovi su prilično oprezni prije nego što se zaljube. Mogu proći i tjedni prije nego što ljubav procvjeta jer ovaj znak obožava igre, zavođenje i vrebanje objekta svoje želje. Kad im se jednom dogodi ljubav, najčešće su vrlo strastveni i predani, ali samo godinu-dvije. Ljudi rođeni u znaku Lava imaju nemirno srce koje ih čini monogamnima, ali nemaju mnogo veza koje traju više od godine dana.

DJEVICA

Ovaj tvrdoglavi, praktični znak voli kratko udvaranje. Zapravo, radi se o znaku koji će se najprije odlučiti za suzdržavanje prije braka. Najvjerojatnije će i nakon sklopljenog braka izbjegavati se*s. Mnoge Djevice nalaze se u braku u kojem se vrlo rijetko konzumiraju odnosi i u kojem će godinama, posebno žene, žmiriti na nevjeru partnera. Dok god je u igri materijalna dobit i sigurnost, kao i ugled u društvu, veza Djevice će dugo trajati.

PRETERANO RADOZNALI: OVA 3 ZNAKA BAŠ SVUGDE GURANJU NOS

5 ZNAKOVA DA JE ON EMOTIVNO NEDOSTUPAN