in

KO JE ROMANTIČAN A KOME JE MUKA OD ‘DANA ZALJUBLJENIH’: BIK OČEKUJE MALI POKLON, DJEVICA MRZI VALENTINOVO A OVAJ ZNAK GA JEDVA ČEKA

Bliži sa Dan zaljubljenih, jedan od najlepših i najpopularnijih praznika današnjice… Bez obzira na to da li ste romantična duša ili ne, morate priznati da vas ovaj dan ne ostavlja ravnodušnim.

Da li ćete ga provesti na romantičnoj večeri ili ludoj žurci, ili ćete radije otputovati negde sa voljenom osobom zavisi samo od vas i vašeg ukusa. Svaki horoskopski znak ima specifičan ukus i želi da Dan zaljubljenih provede onako kako pripada njegovom senzibilitetu. Pročitajte šta je ono što vama i vašem partneru najviše leži…

Ovan

Vi ste zapravo romantična duša. Dete u vama voli atmosferu i slatka iščekivanja koja prethode danu zaljubljenih. Ali često pokazujete samo vašu mačo stranu. Zapravo, samo vaši bliski prijatelji znaju kakvi ste u stvari.

Bik

Ne kaže se za džabe da ste dete Venere. Kad god su negde prisutni slatkiši, cveće, poezija, vi ste u prvom redu. Pa ipak, ne volite kič i loš ukus – vi ste sofisticirani i elegantni i to takođe očekujete od vašeg partnera za Dan zaljubljenih.

Blizanci

Poznati ste po to me da često menjate mišljenje, i onda kada je u pitanju ljubav i ovaj praznik. Sve dok ste srećni i zaljubljeni, ovo je za vas najlepši dan u godini. Kada ste singl, tada ne želite ikoga vidite tog dana. Tako je to sa vama!

URADITE SAMI SVOJ SUTRAŠNJI HOROSKOP I ON ĆE SE OSTVARITI: SVE ŠTO TREBATE UČINITI JE OVO

GOVOR TELA I MIMIKA NEPOGREŠIVO OTKRIVAJU VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK