in

KO JE ROMANTIČAN A KOME JE MUKA OD ‘DANA ZALJUBLJENIH’: BIK OČEKUJE MALI POKLON, DJEVICA MRZI VALENTINOVO A OVAJ ZNAK GA JEDVA ČEKA

Jarac

Vi ste neko ko obožava tradiciju i ne volite ništa što je komercijalizovano, pa dan Zaljubljenih ne cenite previše. Ipak, vi niste neko ko ga potpuno zanemari. Vi u proslavu ovog praznika uvek unesete tradicionalnost i sofisticiranost, onako kako samo jarac to ume. Večera u restoranu visoke klase ili odlazak u pozorište je pravi provod za vas ovog dana.

Vodolija

Ako je neko sklon iznenađenjima i neočekivanim momentima kada je ovaj praznik u pitanju, onda ste to sigurno vi. Od obične večere vi umete da napravite egzotično putovanje na drugi kraj sveta, služeći se muzikom, slatkišima i mirisima. Vaš partner je zaista srećan što vas ima pored sebe.

Riba

Vi ste definitivno najemotivniji i najromantičniji znak Zodijaka. Živite za poeziju, ruže i romantičnu muziku. Još ako imate voljenu osobu koja sve to deli sa vama, vi ste najsrećniji na svetu. Vaša srodna duša je verovatno takođe riba, pa ćete se zajedno utopiti u najromantičnijem danu u godini.

URADITE SAMI SVOJ SUTRAŠNJI HOROSKOP I ON ĆE SE OSTVARITI: SVE ŠTO TREBATE UČINITI JE OVO

GOVOR TELA I MIMIKA NEPOGREŠIVO OTKRIVAJU VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK