in

KOJIM MUŠKIM ZNACIMA HOROSKOPA MOŽEŠ VEROVATI A SA KIM TREBAŠ BITI OPREZNA SVE VREME

Kojim partnerima možete vjerovati, a s kim morate biti oprezni sve vrijeme? Svatko tko je prevaren od strane voljene osobe, zna iz prve ruke kako je izdaja bolna, a najmanje što želite je ponovo proći kroz isto iskušenje.

Astrolozi su otkrili obrazac na temelju osobnih karakteristika znakova horoskopa.

Neki od znakova Zodijaka varaju svoje partnere mnogo češće od drugih. Osim toga, svatko od njih ima svoje razloge za to.

Mi ćemo vam dati neke “kozmičke dokaze” koji vam mogu pomoći da saznate što možete očekivati od partnera…

Ovan

Mogućnost izdaje od strane Ovna su 50/50. S jedne strane, oni ne bacaju riječi u vjetar i uvijek ispunjavaju obećanje. S druge strane – lako upadaju u rizike i avanture, da razbiju dosadu.

Ukoliko vas Ovan prevari, onda najvjerojatnije nije bilo dovoljno emocija i dinamike u odnosima – za njegov pojam.

Oni su vrlo aktivni, a ako partner nije u stanju održati njihov ritam, oni lako nastavljaju kretati se naprijed – bez partnera. Pored toga, Ovnovi su vlasnici jakog ega koji zahtijeva stalnu pozornost.

Bik

Jedan od najvjernijih pratilaca za život. Ako takvog čovjeka imate, to je često zauvijek. Oni ozbiljno vjeruju u “ljubav do groba” i “bračne zavjete.” Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara.

To će biti neka vrsta osvete ili čin osvete, za koji se ne bi usudio u drugim okolnostima. Bik pokazuje koliko brine o tome na fizičkom i emocionalnom nivou, a vi ne možete sumnjati u njegovu odanost.

Blizanci

Držite oči otvorene – ovi partneri su vrlo nestabilni i vrlo mudri. Oni su stalno u iskušenju da varaju. Predstavnicima ovog znaka često je potrebna “intelektualna stimulacija” – i očekuju da im uvijek bude zanimljivo u razgovoru.

U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je putem online sajtova za upoznavanje, putem društvenih mreža i e-maila, ali rijetko kreću iz virtualnog prostora u stvarnost.

Redovito potičite interes Blizanca i možete biti sigurni da neće otići nigdje.

ZBOG ČEGA TE DRUGI VOLE: SA BLIZANCIMA SE SVI OSJEĆAJU ODLIČNO, DJEVICA NAJBOLJE BRINE O DRUGIMA

DAME ROĐENE U OVA 3 ZNAKA SU VERNIJE OD OSTALIH I NJIHOVA LJUBAV JE BEZUSLOVNA