in

KO PRATI SVAKI TVOJ POKRET A KOME NE SMETA KAD FLERTUJEŠ: OVO SU NAJVIŠE I NAMANJE LJUBOMORNI ZNAKOVI HOROSKOPA

Oh, ljubomora nije najugodniji osjećaj, ni za onoga tko je osjeća, tako ni za onoga prema kome je usmjerena.

Naravno da je razumljiva ako nam je partner serijski preljubnik (a posebno je pitanje zašto onda uopće ostajemo s njim?), no koji puta ni nema razloga za ljubomoru, jednostavno se radi o nama samima, našem osjećaju nesigurnosti, egu, posesivnosti.

Naravno da nisu svi Škorpioni bolesno ljubomorni, ni sve Ribe pune oprosta, ali neke tipične proplamsaje ljubomore kod sebe vjerojatno može prepoznati svaki znak… Evo zodijačke liste najljubomornijih, od najviše do najmanje ljubomornog poredali su se…

1. Škorpion

Sukladno svom znaku, Škorpioni vole bockati partnera svojim ljubomornim opaskama, a nije im strano ni ispitivati ih gdje je bio/bila, s kim… Njuškanje, uhođenje, optužbe, sve je to legalno u svijetu jednog Škorpiona, čak i izmišljanje stvari, samo da provjere govori li partner/partnerica istinu.

Za njih bi bilo idealno da se u ljude smiju ugrađivati GPS čipovi tako da ih se uvijek može pratiti. Koji put izgleda kao da bi najradije da stvarno budu prevareni tako da njihova pretjerana sumnjičavost bude opravdana.

2. Djevica

Djevice svojim upornim ispitivanjem i nesigurnošću partnera kao da žele natjerati u nevjeru – ionako je optužen, pa barem da se onda pritom zabavi. Njihov dragi ili draga mogu se osjećati kao da su u zatvoru i kao da ih se guši.

Djevica će se pobrinuti da ne zaborave onaj jedan jedini put kad su se okrenuli za nekim, stalno im to nabijajući na nos. Kad se partner počne žaliti na to da živi kao pod policijskom prismotrom to je zato što je doista tako. Ako Djevica ne pripazi, njena ljubomora će partnera doista otjerati u naručje nekog drugog.

3. Lav

Lavov prenabildani ego ga uglavnom sprečava da bude ljubomoran jer ne može zamisliti kako bi itko tko je S NJIM mogao poželjeti ikog drugog? No ispod te vanjske samouvjerenosti, Lavovi i Lavice su duboko u sebi nesigurni, drhtavi mačići.

Onog časa kad im se sumnja uvuče u um, njihovo unutarnje diktatorsko Ja tražit će od partnera da se prestane družiti i kontaktirati sa svim osobama suprotna spola.

4. Ovan

Baš kao i kod egom vođenog Lava, i ovnovsko veliko samopouzdanje može kriti duboku nesigurnost. I ne mora partnerovo ponašanje biti okidač za ljubomoru – često je to tek nesigurnost u vlastite kvalitete. Ovan / Ovnica će se početi pitati je li to zbog njega samog: je li stvar u tome što gubim kosu?

Je li problem u ovih pet kilograma koje sam dobila od prošlog ljeta? No za razliku od Škorpiona i Djevica, Ovnovi neće non-stop njurgati i optuživati. Nosit će to u sebi sve do jedne grandiozne eksplozije, dovoljno dramatične za osvajanje Oscara.

5. Blizanci

Blizance ljubomornima čini njihova vlastita nečista savjest jer sami su znak koji voli škicnuti zgodne dečke ili cure i rođeni su za flert. Svjesni su stvari koje sami rade partneru iza leđa pa kad njega zamišljaju u istim situacijama to nije ništa nego projekcija vlastitih postupaka. Ako oni to rade, sigurno i drugi to rade.

A što su ljubomorniji vjerojatno je i njihov grijeh to ozbiljniji. Onog trena kad počnu pokazivati ljubomoru je čas kad bi njihov partner ili partnerica trebao malo pripaziti i početi obraćati pozornost na to što njegov Blizanac radi.

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE PRAVU LJUBAV U ŽIVOTU DOŽIVJETI SAMO JEDNOM

3 OPASNE DAME ZODIJAKA: VOLJEĆE TE DO NEBA ALI PREVARIŠ LI IH – GOTOV SI!