in

LJUBAVNI HOROSKOP DO 2030-TE GODINE: ŠTA VAS ČEKA NA LJUBAVNOM PLANU U NAREDNIH 7 GODINA

Ovde su generalne odrednice za sledećih 7 godina. Dati su periodi povoljnih tranzita za ljubav, te opšti opis vašeg mogućeg partnera (partnerke), odnosno kakav tip osobe privlači koji znak.

Ovde su naznačeni povoljni periodi za ljubav za svaki znak. To ne znači da nema i više dobrih perioda, osim ovih. Svakako da ih ima, i to gotovo svake godine (obično u kraćim razdobljima), ali za njihovo preciznije otkrivanje potrebno je proučiti svaku pojedinačnu natalnu kartu.

Da biste ipak imali neki orijentir, istražili smo sporije tranzite koji pogoduju kvalitetnom ljubavnom životu. Verovatno osim što znate svoj znak, znate i svoj podznak. Ono što budete čitali podjednako važi i za znak i za podznak, piše ehoroskop.net.

Na primer, ako ste rođeni u znaku Ovna, a u podznaku ste Blizanac, čitaćete prognozu za oba znaka (za Ovna i za Blizanca), pa povezujte sve, a svakako da je povoljno vreme sve navedeno (u tom slučaju sva četiri perioda).

Oni pak koji imaju isti znak i podznak (to su uvek jutarnja rođenja), čitaće samo prognozu, odnosno period samo za taj svoj jedan znak. Ovde su generalne odrednice za sledećih 7 godina. Dati su periodi povoljnih tranzita za ljubav, te opšti opis vašeg mogućeg partnera (partnerke), odnosno kakav tip osobe privlači koji znak.

Ovan

1. Povoljno razdoblje za ljubav je od 10.9.2024. do 11.10.2027.
2. Vaša najdraža osoba biće miroljubiva, fina, šarmantna i spremna da prihvati sve vaše akcije i vratolomije.

Bik

1. Skladan ljubavni život možete da očekujete upravo sada, u periodu do 10.9.2023., pa opet od 11.10.2026. do 9.11.2029.
2. “Pašćete” na vrlo zavodljivu osobu kojoj nikad nije dosta nežnosti. Kao uostalom ni vama…

Blizanci

1. Sreću u ljubavi dočekaćete u periodu od 10.9.2021. do 11.10.2023., pa opet ponovo od 9.11.2025. sve do 3.12.2029.

2. Osoba s kojom ćete provesti nezaboravne trenutke biće otvorena i pristupačna, bez imalo zlih misli. Dobričina.

HOROSKOP OTKRIVA PRAVE MOTIVE PREVARE: ZAŠTO VARAMO I ZAŠTO NAS VARAJU?

KAD JE NEKO LOŠ – LOŠ JE: 3 HOROSKOPSKA ZNAKA JEDNOSTAVNO NE ZNAJU ŠTA RADE U POSTELJI