in

MUŠKARAC U OVOM ZNAKU JE PERFEKCIONISTA KOJI ČUVA ŽENU KOJU ZAISTA VOLI

On je perfekcionista koji žudi da sve popravi i dovede na svoje mesto, a u ljubavi su nestalni sve dok ne pronađu savršenost kojoj teže. Donosimo vam sve što vas je oduvek intrigiralo u vezi sa muškarcima rođenim krajem leta. On je Devica.

Ljubav

Kada se muškarac Devica zaljubi, sve vreme se pita da li je to što oseća zapravo ljubav. Kao promenljiv znak, često mu se dešava da izjavljuje ljubav i da onda u roku od par nedelja shvati kako to uopšte nije ljubav.

S njim ume da bude teško biti u vezi jer su njegove emocije nestalne kao i kod ostalih promenljivih znakova zodijaka, ali uz element Zemlje kom ovaj znak pripada on je na neki način vrlo strog kada su u pitanju očekivanja. Iako je prilično odan svojim prijateljima, kada je u pitanju potraga za životnom ljubavi retko održavaju duge emotivne veze sve dok ne nađu osobu koja im pruža savršenost koju traže ili dok ne dignu ruke od one jedne savršene ljubavi.

Se*sualnost

Se*sualnost svake Device u mnogome zavisi od drugih aspekata njene ličnosti, a važnu ulogu imaju podznak i pozicije različitih planeta u natalnoj karti. Generalno, Devica je sve osim se*sualnosti, a muškarac Devica ume da bude zaista nezanimljiv ljubavnik. Najčešće je partner taj koji mora da forsira kreativnost. Dobra stvar je to što svaka Devica voli da bude na usluzi, a u svojoj večitoj potrazi za savršenošću, većina muškaraca rođenih u ovom znaku daće sve od sebe da razumeju anatomiju svoje partnerke i da budu u stanju da je zaista zadovolje. Ipak, njihova nesigurnost lako se pobrka sa prostom dosadom i umeju da budu prilično kritični prema svojim ljubavnicama. Često je jako teško biti u vezi sa muškarcem Devicom ukoliko i sami niste opsednuti uklanjanjem svake dlačice sa svog tela i mirisom svakog delića vašeg tela u svakom trenutku.

Veza sa muškarcem Devicom

U zavisnoti od toga šta tražite, veza sa muškarcem Devicom može da bude prilično zadovoljavajuća ili pak veoma iritantna. On je posvećen svojoj partnerki, ali njime vlada Merkur što dovodi do neke vrste duple ličnosti kojoj se ne može uvek verovati.

On može da bude prilično površan kada je u pitanju emotivna bliskost i intimnost, ali je dovoljno inteligentan da ne pusti partnera kog voli. On voli rutinu i potrebni su mu zdravi izbori u životu, bio toga svestan ili ne, i to ga može učiniti veoma zahtevnim u vezi. On živi u skladu sa tradicionalnim vrednostima i on žudi da pored sebe ima osobu koja će brinuti o njemu dok on brine o svetu.

Možete li verovati vašem muškarcu Devici?

Potrebno mu je da ima veoma strog i jak moralni kompas da bi bio vrednovan. Veoma mu je stalo do pravde i tako će se i ponašati. Kao zemljani znak, on je uvek u potrazi za fizičkim zadovoljstvom ili pak odlazi u drugi ekstrem lišeći sebe svakog hedonizma zbog religije ili svog vrednosnog sistema. Ukoliko kod svog patrnera prepozna previše mana, bez sumnje će tražiti drugog.

Čak i najodanije Device imaju ovu potrebu, a i sami imaju problem sa poverenjem kao odraz svog ponašanja. Ukoliko partner Devica prestane da vam veruje čak i kada za to ne postoji razlog, obratite pažnju jer to može biti znak da on sam nije iskren.

Zabavljanje sa muškarcem Devicom

Promenljiva priroda ovog znaka daje mu dovoljno osećaja da napravi promene koje su neophodne da bi veza uvek bila zanimljiva. On će želeti da vas odvede na mesta na kojima su tanjiri uvek čisti, stoljnaci blistavo beli i ispeglani tako da ćete, ako prospete paradajz čorbu na njih, osećati užasnu krivicu. Ići će sa vama na bilo koje mesto koje se ne kosi sa njegovim čvrstim uverenjima, ali s vremenom, izbori patrnera mu mogu dosaditi jer je njemu uvek potrebna promena iako je zemljani znak.

Često je suviše praktičan, ali kada je zaljubljen preko glave, postaje iznenađujuć romantičan i nežan. Potreban mu je neko o kome može zaista da brine i zabavljanje s njim onda postaje privilegija, makar do trenutka dok ne pronađe vašu prvu manu.

Razumevanje muškarca Device


Ovaj muškarac ima samo jednu misiju u životu – da nešto poprave. Sve dok to ne učini, njemu neće biti lako da se opusti, nasmeje, pleše i bude srećan onoliko koliko želite da bude. On je ozbiljan jer ima ozbiljne detalje kojima treba da se posveti, i ako ne pronađe način da svoj mozak iskoristi konstruktivno na svom poslu, može vas dovesti do ludila analizirajući svaku vašu reč.

Dozvolite mu da čuva sve korišćene stvari i da popravlja sve što se može popravljati. Njegovim rukama je neophodno da budu korisne ili će vam u suprotnom samo soliti o tome koliko su vaše ruke beskorisne. devica je znak kom je predodređeno da popravlja sve što je polomljeno i dok vas nervira s tim razmislite da li ste možda i vi sami izabrani za popravku.

Prednosti i mane


On je posvećen, inteligentan i sposoban, uvek spreman da preduzme sve neophodne korake da zaradi više novca ili da stvori bolje okruženje za svoje bližnje. On će rado žrtvovati sebe zarad sreće onih koje voli. Ipak, njegova ljubav prema partneru će često trajati mnogo kraće nego što biste to pomislili i on nije toliko pouzdan i vredan poverenja kao što to zemljani znaci obično jesu.

Kako izabrati poklon za muškarca Devicu?

Ovo nije muškarac kom su potrebna iznenađenja. Svako voli lepo iznenađenje s vremena na vreme, ali najvažnije za njega je da ispoštujete tradiciju, rođendane, godišnjice i njegove uspehe. Obožava olovke, notese, laptop ili bilo šta na čemu se može pisati, iako tvrdi da ga to ne interesuje.

Kupite mu proziran, muževa sat na kom se vide svi zupčanici ili bilo koju knjigu na temu toga kako stvari rade i funkcionišu. On voli da vidi kako se stvari prave ili popravljaju, i biće zahvalan na bilo kom komadu kvalitetnog alata kojim će moći da uradi nešto praktično. Ukoliko ga ništa drugo ne usrećuj, uvek možete da mu kupite ogromnu slagalicu od 5000 puzli. To će ga zanimati neko vreme.

VAGE EVO KAKO PODZNAK UTIČE NA VAS

HOROSKOP, STRES I NERVOZA: IDEALAN SEDATIV ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK