in

NA KOJE SAJTOVE ODLAZE JARAC, OVAN, ŠKORPIJA: KO TROŠI PARE, A KO NON-STOP GLEDA SAJTOVE ZA ODRASLE

Internet je postao sastavni dio života mnogih, pa pogledajte šta kažu zvjezde – kako horoskop utiče na izbor sajtova koje ćemo čitati.

OVAN

Ovan će na Internetu tražiti video sa vježbama – zašto da plaća termine u teretani kada može da vježba i kod kuće. Ovnove interesuju i sajtovi koji objavljuju tekstove o zdravom načinu života, organskom uzgoju hrane. Ali, to je znak koji se najmanje od svih drugih zadržava na Internetu. Ovnovi više vole “živu riječ”.

BIK

Bikovi Internet koriste da se informušu gdje se i kada održavaju izložbe, koncerti, pozorišne predstave. Takođe, kao praktične osobe, Internet koriste i za posao, prije svega za nove poslovne ideje. S obzirom na to da vole da kuhaju, među najdražim sajtovima su i oni sa novim i zanimljivim receptima.

BLIZANCI

Blizanci na Internetu uglavnom čitaju vjesti, traže neke odgovore i infortmacije za posao ili spremanje ispita. Poslije mogu opušteno sve da prepričaju drugima, da dominiraju u društvu. Čitaju i o tehnici, mobilnim telefonima, ali im dan generalno prođe u dopisivanju sa prijateljima.

6 ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU DA ĆE SE TVOJ BRAK USKORO RASPASTI

PET NAČINA KAKO DA SREDITE VAŠ INSTAGRAM PROFIL KAO NAJUTICAJNIJE BLOGERKE