in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: BURNA LJUBAVNA RASPRAVA, LJUBOMORA ALI I STABILIZACIJA VEZE

OVAN

Ljubav

Još uvek vam mnogo toga nije jasno u partnerstvima u kojima ste. Doduše, nekima od vas nije jasno zašto su još uvek tu, obzirom da postoji druga osoba koja vam čačka misli I snove I ulazi vam nenajavljeno u njih. Ovnovi su generalno gledano u jednoj mutnoj fazi, ali zato je kod vašeg partnera ta faza dramska, ponekad opterećujuća I prezahtevna. Ide se tu ka smirenju, laganim ali sigurnim korakom I do kraja nedelje napetosti bi trebale da se smire. A slobodni ? Nekima od vas prošlost dolazi da bi vam ulepšala ovu sedmicu. Povoljni momenti za obnovu odnosa koji su prekinuti. Takođe – stoje interesantni trenuci sa osobama sa kojima imate razliku u godinama, verovatno preko poslovnog segmenta.

Posao

Ništa u poslovnom segmentu neće biti loše ukoliko kod vas postoji zrno zdravog razuma i odgovornosti –time ćete izbeći da upadnete u neke situacije koje bi vam samo zakomplikovale život. Istrajnost, strpljenje i odluke donesene posle dubokog razmišljanja uvode vas u trajne i stabilne poslovne priče i odnose. Informacije koje u drugom delu nedelje dolaze do vas itekako su obećavajuće i ima razloga za radovanje, pogotovo ako se na bilo koji način vezuju za inostranstvo.

Novac

Situacija nije sjajna, ali može doći do mirnijeg funkcionisanja i stabilizacije tokom ove sedmice. Ukoliko u nekom momentu zagusti – možete računati na podršku i pomoć.

Zdravlje

Promenama u načinu ishrane poboljšaćete rad organa za varenje. Stariji Ovnovi bi mogli da urade osnovne analize krvi.

Hrana

U ovoj sedmici itekako umete da budete umereni, da vodite računa o namirnicama koje unosite, ali I da uvedete neophodan nov rezim ishrane ili pak ograničenja. U ovom periodu najbolje je okrenuti se namirnicama koje su lako svarljive i proverenog kvaliteta.

9 ISTINA O SLOŽENIM EMOCIJAMA KRALJA HOROSKOPA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2018-TE: LAV OPTIMISTIČAN, NOVE EMOCIJA ZA RIBE, RAKU NEDOSTAJE POSAO