in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: BURNA LJUBAVNA RASPRAVA, LJUBOMORA ALI I STABILIZACIJA VEZE

BIK

Ljubav

Na samom početku ove sedmice još uvek ste pod jakim napetim uticajima koji su u prošloj nedelji napravili pometnju u vašim partnerstvima. Moguća je još jedna iznenadna i burna rasprava u prva dva dana ove sedmice. Već nakon toga, kao da ste se oboje istrošili – strasti kreću da se smiruju i polako se dolazi do kompromisa i zajedničkog rešavanja problema. Dobri aspekti vaše vladarke sa Saturnom donose da konačno možete da odahnete i funkcionišete mirnije sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni imaće ponudu, poziv na izlazak ili flert od strane mlađe osobe u prvom delu sedmice. Takođe, u ovoj nedelji se mogu obnoviti kontakti, pa čak i veza sa osobom iz prošlosti.

Posao

Neke su vam osobe grickale živce tokom prethodne sedmice a i početkom ove kao da hoće da nastave započeto. No, vi ste sada potpuno drugačiji, odlučniji, mirniji i brzo ćete ih postaviti na njihovo mesto. Mogu vam doći poslovne ponude od saradnika sa kojima ste ranije radili, a neki od vas će biti u iskušenju i da se vrate na stari posao. U svakom slučaju, vetrovi počinju da duvaju u nekom mirnijem i stabilnijem pravcu. Neki od vas su ostvarili i kontakt sa stranim firmama i on se za sada odvija baš kako treba.

Novac

Trošak početkom sedmice koji ne možete da izbegnete. Mogući su kvarovi mašina i aparata, ali i plaćanje kazni i zaostalih računa. Ostatak nedelje može doneti novac koji čekate ili koji već neko vreme kasni.

Zdravlje

Da bi vaš organizam funkcionisao kako treba potrebno je unositi više tečnosti, naročito čajeva i toplih napitaka.

Hrana

Ne smete dozvoliti sebi da imate velike pauze između dva obroka – pogotovo što se kod nekih od vas ishrana svela samo na prepodnevni i kasno večernji obrok. Već primećujete da vam takav način funkcionisanja smeta i vreme je da uradite nešto po tom pitanju.

9 ISTINA O SLOŽENIM EMOCIJAMA KRALJA HOROSKOPA

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2018-TE: LAV OPTIMISTIČAN, NOVE EMOCIJA ZA RIBE, RAKU NEDOSTAJE POSAO