in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. NOVEMBRA 2018-TE: LJUBAV NA TESTU ALI STIŽU PARE

RAK

Ljubav

Neke situacije koje ste do sada prevazilazili bez većih problema, sada će vas jako nervirati u odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom. Realno gledano, sve je isto kao I ranije, u vašem se odnosu ništa nije promenilo, ali su vaše reakcije sada obojene nervozom I nestabilnim emocijama, što doprinosi tome da sve doživljavate kao iritaciju, pa čak I razlog za svađu. Malo je verovatno da ćete nešto spektakularno postići, osim što ćete uspešno iznervirati najpre sebe…..Oni koji su usamljeni – vama u ovoj sedmici toliko dobro odgovara ona čuvena rečenica “zašto mora sve da bude logično, neka bude malo magično…..” Zaneli ste se nekim, pa ne vidite gde udarate. Maštate, sanjarite, uživate….

Posao

Dosta toga će na radnom mestu zavisiti od vašeg odnosa sa ljudima sa kojima sarađujete. Burne reakcije I nervoza sada mogu biti samo kontraproduktivni – ništa nećete postići njima, samo ćete se vratiti korak unazad. Potencirano je sve što se vezuje za inostranstvo kao I za putovanja van zemlje. Ukoliko idete na poslovni sastanak u drugi grad ili državu, proverite svoja lična dokumenta, ali I dokumentaciju koja vam je potrebna za posao. Nemojte da zaboravite baš ono što vam je najbitnije….

Novac

Čekate neki novac koji nikako ne dolazi, a vi se već polako nervozite zbog toga. Oni koji rade za strance mogu imati neplanirani dobitak, isplatu.

Zdravlje

Prijale bi vam fizičke aktivnosti – uticaće na apetit, na smanjenje nervoze, doneti vam bolje raspoloženje I dodatnu energiju.

Hrana

Ovo je sedmica punog Meseca, što znači da će od vaših osećanja zavisiti I vaši apetiti. Sve ono što vas uznemirava ili vam donosi napetost, ali I sve situacije u kojima ste ekstatično srećni – biće okidač za pojačanu potrebu za hranom. Više se bavite fizičkim aktivnostima, to će pomoći u kontroli apetita.

LAV

Ljubav

Ulaskom Sunca koje vlada vašim znakom u Strelca – dolazi vam talas pozitivne energije I diže vas. Lakše će biti funkcionisati sa voljenom osobom, ali isto tako će lakše biti I prevazići povremene neusklađenosti u vašem odnosu. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste da svoje vreme rasporedite I posvetite dovoljno sebe partneru – treba dati vremena I prijateljima I provodu, ali ne na uštrb odnosa sa osobom koju volite. Oni koji su usamljeni ušli su u period velikih preokreta po pitanjima ljubavi. Ne računajte da ste se još uvek rešili prošlosti (tu je ona, kaska za vama), ali definitivno vam idu I neka nova poznanstva I nove osobe. Nekoga možete u potpunosti očarati I pomutiti mu mozak….

Posao

Sedmica u kojoj, I pored velikog uloženog truda – ne mora sve ići po vašim očekivanjima. Neke stvari ili zapostavljate ili ne vidite na pravi način, a moguće je I da su vaša očekivanja preuranjena ili preterana. Iako u početnoj fazi sve ono što vam je bitno može izgledati kao da se pokreće samo od sebe i bez ikakvih prepreka, ipak sačekajte sa slavljem i vatrometom. Neka dešavanja će se ipak prolongirati na sledeću sedmicu ili čak sam kraj novembra.

Novac

Vodite računa da što se vaših zarada tiče, sve bude u okvirima legalnosti. Postoje šanse za zaradu I u “sivoj zoni”, ali uz rizike pa čak I mogućnost gubitka.

Zdravlje

Potrebno vam je da budete aktivni, I fizički I mentalno da biste se osećali dobro. Stariji Lavovi neka kontrolišu krvni pritisak.

Hrana

Svaka vrsta preterivanja u ishrani, bilo kroz neumerenost, bilo kroz preskakanje obroka – neće vam doneti dobro. I sami znate da neke stvari ne radite kako treba, ali ipak I dalje tvrdoglavo istrajavate u tome….

DEVICA

Ljubav

Ne baš naročito podsticajna situacija za one u vezama I brakovima. Planete u vašem polju doma, stabilnosti, ali I završetaka u kvadratnom su aspektu sa Marsom iz polja partnerstava. Krize u odnosu su itekako moguće, pogotovo ako se vezuju za nešto što vi I partner krijete jedno od drugog. Takođe, biće vam teško da se u ovoj nedelji uskladite I pronađete više zajedničkog vremena, a to vam je zaista potrebno da biste oboje funkcionisali bolje. Oni koji su usamljeni – ova nedelja vam baš I nije nešto naročito naklonjena za početke odnosa, bar ne onih stabilnijih. Iako oko vas ima udvarača, vaša intuicija vam ne daje “zeleno svetlo” za bilo koga od njih…..

Posao

Na mišiće obavljate svoje dnevne obaveze – kao da ste se istrošili, kao da ste u proteklom periodu previše očekivali I sada se suočavate sa realnošću koja nije baš onakva kakvu ste je zamišljali. Takođe, umor postoji I zbog velike količine posla koji morate završiti, ali I zbog zaostataka za koje ste sami krivi….Nervira vas to što znate da imate dobre ideje I planove, ali nikako da pronađete pravu podršku za njihovu realizaciju. Pustite, samo polako – sve će doći na svoje.

Novac

Malo ste se opustili po pitanju novca, I to je skroz ok. No, nije u redu da se previše opustite, a tome ćete biti skloni. Ne umete da baratate novcem u ovom periodu….

Zdravlje

Ne forsirajte sebe ni na šta. Potrebno vam je više odmora, možda češći boravak u prirodi da biste se osećali bolje. Starije Device bi mogle da provere krvnu sliku.

Hrana

Mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko – mogli bi pomoći radu creva I varenju. Takođe, potrebno vam je više supa, variva, čorbi. Prijaće vam kao užina I šolja toplog čaja u kombinaciji sa tostom ili šakom suvih keksića.

TAJNE ŽENSKE ŽELJE: ŽENA BIK ŽELI SAMO NA DUGE STAZE, VAGE IMAJU VELIKA OČEKIVANJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN BRZOPLET, BLIZANCI USPJEŠNI, VODOLIJA POD PRITISKOM