in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. NOVEMBRA 2018-TE: LJUBAV NA TESTU ALI STIŽU PARE

VAGA

Ljubav

Čas zadovoljstvo, čas nezadovoljstvo. Čas kvalitetna komunikacija, čas potpuno nerazumevanje sa voljenom osobom. Tamo negde sredinom nedelje kao da će vas uhvatiti pundravci – sve će vam smetati – I kad se partner ponaša po vašim željama I kada vas ne zarezuje dva posto. To što vas nešto “bode u mozak” kada je voljena osoba u pitanju neće se rešiti vašim nervoznim ispadima. Ukoliko ste usamljeni – polako počinjete da se osećate dobro u sopstvenoj koži, vraća vam se samopouzdanje I vedrina. Privlačite mnogo udvarača, I onih starih I onih novih – s jedne strane vam to jako prija, ali sa druge – baš ona osoba koja vam je najinteresantnija kao da vas ni malo ili retko primećuje…..

Posao

Ne zaključujte ništa na prečac, jer kao da u ovom periodu niste dovoljno sposobni niti dovoljno jasno vidite da biste mogli da izvedete prave zaključke. Nešto vam se može činiti mnogo bolje ili pak mnogo gore od realnosti. Prilikom bilo kakvih potpisivanja ugovora striktno vodite računa o legalnosti, a I generalno gledano – nemojte sebe da uvedete u bilo kakvu vrstu sukoba sa zakonom. Komunikacija sa saradnicima je potpuno zbunjujuća u ovoj sedmici – niko nikoga ne čuje na pravi način.

Novac

Ukoliko vam se otvore mogućnosti za neku laku I brzu zaradu, zapitajte se da li je tu nešto “mutno”. Ako postoji bilo kakva sumnja ili se javlja intuicija i upozorava vas – ne idite na tu stranu.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju je neophodan, pogotovo ako vozite noću, po magli ili su kolovozi vlažni I klizavi. Takođe – osetljivo vam je grlo, pluća, čak I uši.

Hrana

U ovoj nedelji – čas striktno vodite računa o ishrani, čas se prepustite nekim svojim unutrašnjim impulsima I hrana ispred vas samo nestaje. Vi se trudite onoliko koliko možete. Glad možete zavarati I koštunjavim plodovima, voćem, šoljom toplog čaja.

ŠKORPIJA

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku – odnos sa partnerom nekako taljiga….jeste da imate osećaj da ste trenutno na nekim potpuno različitim talasnim dužinama, ali uspevate da funkcionišete na dnevnoj bazi. One Škorpije koje imaju partnera, ali imaju I nešto “sa strane”, trebale bi da vode računa da se nekim svojim postupcima ili rečima ne odaju….Ukoliko ste usamljeni – čak iako ste smatrali da vas ništa iz prošlosti više ne može iznenaditi I dotaknuti – sad možete biti na tren prodrmani pojavom osobe koju ste u potpunosti zaboravili. Na kratko se neki daleki odbljesci emocija mogu pojaviti kod vas, ali savet za vas je – ovu priču stavite u fajl pod naslovom “završeno za sva vremena”. Nemate šta tu da tražite….

Posao

Planete su se nagomilale u vašem polju posla, što sa jedne strane donosi pojačane aktivnosti, ali sa druge – mnogo nejasnih i nedefinisanih situacija. Može se tokom ove sedmice pojaviti osoba ili čak poslovna šansa za koju ćete smatrati da je prava za vas, ali vam je teško da donesete konačnu odluku, baš iz razloga što nemate informacije ili odgovore koji su za vas presudni. Bićete skloni da odlažete sve ono što možete – iskreno, možda je to trenutno baš pravi potez….

Novac

Novčana situacija će generalno gledano, biti dosta dobra. Nemojte da je pokvarite nekim ishitrenim I preteranim razbacivanjem novca. Moguće je da ćete morati da platite neku kaznu.

Zdravlje

Hormonski problemi, nesanica, glavobolje – naročito će biti aktivni u danima oko sredine sedmice. Promenite način ishrane I budite više fizički aktivni.

Hrana

Menjajte nešto u načinu ishrane, jer ovaj “režim” koji primenjujete nepovoljno utiče na vaš imunitet. Skloni ste tome da samo nešto na brzinu zbrčkate, čisto da biste utolili glad, uopšte ne vodeći računa niti o kvalitetu niti o pravom izboru namirnica.

STRELAC

Ljubav

Ulazak Sunca u vaš znak tokom ove sedmice za vas lično je povoljan momenat jer vam donosi više raspoloženja, ali I veću usmerenost za sopstvene želje I potrebe. No, ne mora da znači da će ova sedmica biti dobra u partnerskim odnosima, pogotovo ako već neko vreme unazad imate problem. Šta više, pun Mesec u drugom delu sedmice može doprineti pojačanim tenzijama i nervozi. Oni koji su usamljeni – vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lepa poznanstva I dosta osoba koje bi želele da vam se približe. No, prošlost još uvek igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi želeli da je sklonite od sebe. Bivši partner pokušava da u vama ponovo probudi želju za pomirenjem….

Posao

Konačno ste počeli da funkcionišete na drugačiji način I da gledate šta je vama bitno, a ne da se non stop povinujete željama drugih. To ne znači da ćete magično I preko noći rešiti svoju poslovnu situaciju baš onako kako vama odgovara, ali znači da ćete iz dana u dan, korak po korak ići ka onome što priželjkujete. Nemojte da se iznervirate ukoliko u ovoj nedelji budete morali da ama baš sve radite iz dva puta. Takođe – ne zalećite se niti u dogovorima, niti u bilo kakvim potpisivanjima….

Novac

Nešto vi tu ne radite ili ne kalkulišete kako treba, jer ste non stop na nuli ili u gubitku. A posla imate preko glave. Ukoliko se bavite prodajom – pazite da sami sebe ne zeznete…..

Zdravlje

Promenljiva energija. U nekom trenutku vrcate od nje, u drugom – samo kljoknete. Budite oprezniji u saobraćaju…

Hrana

Više vitaminskih napitaka, više voća – naročito banana, nara, ananasa – delovaće podsticajno na vaše raspoloženje, ali će poslužiti I kao zgodna užina da zavarate glad do sledećeg obroka. Izbegavajte namirnice koje su vam sumnjive po izgledu I mirisu I proveravajte njihov rok trajanja.

TAJNE ŽENSKE ŽELJE: ŽENA BIK ŽELI SAMO NA DUGE STAZE, VAGE IMAJU VELIKA OČEKIVANJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN BRZOPLET, BLIZANCI USPJEŠNI, VODOLIJA POD PRITISKOM