in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. NOVEMBRA 2018-TE: LJUBAV NA TESTU ALI STIŽU PARE

JARAC

Ljubav

Malo vas muče neke situacije sa emotivnim ili bračnim partnerom. Možete početi da sumnjate u vernost druge strane, čak I ako nemate nikakav opravdan razlog za to. S druge strane, voljena osoba je u ovoj nedelji naglašeno nervozna, sa promenljivim raspoloženjima što ćete vi povezivati sa svojim sumnjama, a ne sa trenutnom poslovnom situacijom koja vaše drago biće opterećuje. U prevodu – problem bez problema. Ne dozvolite da se pokrenu tenzije između vas dvoje. Ukoliko ste usamljeni, jedna osoba vas čačka, zanimljiva vam je….ali vi, poučeni nekim lošim iskustvima iz prošlosti, sami sebi namećete blokade I ne dozvoljavate da se prepustite dešavanjima. Neko pokušava da obnovi kontakt sa vama, neuspešno.

Posao

Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba I vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak u vama I dalje čuči nezadovoljstvo. Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, jer se to može odraziti na vaše funkcionisanje – doneti vam zaboravnost, ishitrenost onda kada ne bi trebalo da je bude, neorganizovanost. Ukoliko vas intuicija upozorava na neke osobe, poslušajte je – vaš unutrašnji glas vam sada ne govori ništa bez razloga….

Novac

Neki prilivi vas mogu obradovati, jer ih još uvek niste očekivali. No, sa druge strane – mogući su izdaci vezani za kuću ili privatan posao.

Zdravlje

I vama oprez u saobraćaju treba da bude primarna stavka. Takođe – moguća su promenljiva raspoloženja I nesanica u ovom periodu.

Hrana

Negde unutar sebe ste jako nervozni, a to definitivno utiče na vaš apetit. Ni najomiljenija hrana vam trenutno ne donosi neko naročito zadovoljstvo. Jedete čisto reda radi. Pomozite svojim organima za varenje – kuvanom hranom, na kašiku.

VODOLIJA

Ljubav

Iako je odnos sa emotivnim I bračnim partnerom u velikoj meri sređen I vas dvoje uglavnom funkcionišete baš kako treba, to ne znači da u ovoj sedmici nemate povremenih prepreka koje ćete morati da zajedničkim snagama prevaziđete. Drugi deo nedelje pogotovo, kada će uticaj punog Meseca biti dosta jak – može doneti promenljiva raspoloženja kod oboje. Ne dozvolite da u tim momentima dođe do tenzija. Ukoliko ste usamljeni – sve vam dobro ide, osim ljubavi…..šalim se malo – ne funkcionišu tu stvari loše, ima udvarača, ima flertovanja, ima dobrog provoda I zabave – ali kao da nema baš onog pravog podsticaja, baš onoga što vam je sada najpotrebnije. Polako, biće I toga….

Posao

Daleko od toga da nedelja pred vama nije uspešna, ali…..da, uvek ima neko ali što devojci sreću kvari….Dakle, to “ali” u ovom trenutku predstavlja prolongiranje I odlaganje svega onog što ste mislili da ćete baš u ovoj sedmici aktivirati I konačno realizovati. Ispada da ćete kasniti, bilo svojom krivicom ili ne. No, sve ono što ste u prethodnim mesecima pokrenuli I što je do sada bilo u zastoju, sada kreće kako treba. Znači – noviteti – stop, a ono što ste ranije otpočeli – punom parom napred!

Novac

Čudna, čudna nedelja po pitanju finansija. Kašnjenja isplata, naplata sudskih taksi I kazni, mnogo troškova – nekako ćete uspeti da izađete na kraj sa svim tim…

Zdravlje

Ne preterujte u jelu, ali ni sa nekim lošim navikama – alkoholom, duvanom….Takođe, osetljivi su vam disajni organi.

Hrana

Iako to ne želite, kao da će te u ovoj sedmici imati million I jednu priliku da budete ugošćeni I da uživate u raznoraznim specijalitetima. Privlači vas egzotična hrana, mirisi I začini I teško je da ćete odoleti da probate ove zalogajčiće….

RIBE

Ljubav

Ne baš dobra komunikacija, ali I prevelika okrenutost I vas I partnera ka poslovnim obavezama – svakako će doneti nezadovoljstvo kod oboje. U ovakvim periodima morate shvatiti da nervoza I svađe nisu rešenje I da ne donose ništa pozitivno, ni vama ni drugoj strani. Koristite zajedničke trenutke, koliko god oni bili retki, samo za zadovoljstvo. A mogli biste I vi da inicirate neki provod ili putovanjce….Oni koji su usamljeni – više osoba koje poznajete preko posla kao da su se u ovoj nedelji raspametile – samo vas nešto jure, zivkaju, pozivaju na kaficu, izlazak ili druženje. A vi gledate belo, jer vas niko od njih ni dva posto ne dotiče. Vi želite nekog sasvim desetog, koji je u ovom periodu jako malo aktivan….

Posao

Svi oko vas vas nešto spotiču, vraćaju korak unazad, nerviraju. A vi se ne date. Koliko god vi ne imali visoko mišljenje o svojoj snazi, evidentno je da će ona sada biti u prvom planu. Ne obazirete se na prepreke, na one koji vas koče, gurate svom snagom napred i to vam odlično ide. Koliko god vi smatrali da sada ne možete da uspete u onome što želite, to ne treba da vas zaustavi. U ovoj nedelji – moguće su neke vrlo povoljne informacije za vas.

Novac

Poboljšava se finansijska situacija. Ne možemo da kažemo da ste stabilni, ali je sigurno da ste zadovoljniji nego u proteklom periodu.

Zdravlje

Mlađi – dobro zdravlje I raspoloženje. Ukoliko se bavite fizičkim aktivnostima, sportom – pazite na povrede.

Hrana

Vaš organizam neće baš lepo reagovati na premasnu, prezačinjenu hranu, ali ni na neobične mirise I ukuse, tako da nemojte previše eksperimentisati sa jelom u ovoj nedelji. Vodite računa I o ispravnosti I kvalitetu namirnica koje unosite.

TAJNE ŽENSKE ŽELJE: ŽENA BIK ŽELI SAMO NA DUGE STAZE, VAGE IMAJU VELIKA OČEKIVANJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN BRZOPLET, BLIZANCI USPJEŠNI, VODOLIJA POD PRITISKOM