in

NAJGORE LJUBAVI HOROSKOPA: 14 PAROVA ČIJA SE VEZA UVIJEK NESRETNO ZAVRŠI

Bilo da verujete u astrologiju svim srcem ili pak čitate zabave radi, ne možete da poreknete činjenicu da svaki znak ima neke zanimljive i očigledne karakteristike.

Znajući to, dobro je imati na umu da razumevanje ljud na osnovu njihovog horoskopskog znaka može da pomogne u vezama. Evo 14 horoskopskih ljubavnih kombinacija koje se najčešće završe kao potpuna katastrofa.

14. Škorpija i Lav

I Škorpija i Lav su veoma jaki znaci što se ne uklapa uvek u harmoničnu ljubavnu vezu iako se često misli da se ta urođena intenzivnost dobro uklapa kada su u pitanju ljubav i strast. Lav ume da nameće kontrolu, a Škorpija je često užasno posesivna tako da oboje u vezu ulaze sa svojim intenzivnim emocijama.

Oboje su skloni eksplozivnim ispadima jer se i Lav i Škorpija izuzetno bore za ono što žele. Lavovi vole pažnju i da im neko hrani ego što Škorpiju često umara i nevažno joj je. Ova veza je takva da se, češće od bilo koje druge kombinacije, može završiti i zločinom iz strasti jer Lav ima potrebu da skriva tajne od Škorpije, a Škorpija ume užasno da reaguje kada to otkrije, posebno ako je u pitanju neverstvo.

13. Rak i Vodolija

Rak i Vodolija mogu osećati privlačnost na početku veze, ali ono što ih privuče jedno drugom brzo i nestane. Vodolija teži uzbudljivom i užurbanom životu, dok Rak voli da puni baterije u svom domu. Raka često privuče Vodolija jer mu zvuči uzbudljivo čitav koncept po kom žive Vodolije, ali samo dok ne pregore u svemu tome i ne počnu da žude za samoćom koja im je potrebna.

Svima je to potrebno, ali ipak u ovakvoj vezi to postaje problem jer su u pitanju dve osobe koje su na suprotnim stranama. Vodolija ne shvata promene raspoloženja jednog Raka kom treba opuštanje u samoći što može prouzrokovati nerazumevanje i nedostatak strpljenja za partnera. Vodoliji može dosaditi stil života Raka iako Rak u glavi ima mnogo toga zanimljivog pa često dolazi do nevere.

12. Lav i Rak

Lav i Bik u vezi se bukvalno konstantno bodu jer su u pitanju dva užasno tvrdoglava znaka. Ukoliko ste tvrdoglavi i partner vam je isti takav znate kako to već izgleda. Oba znaka imaju potpuno različite prioritete od kojih ne odustaju. Lavovi često traže reflektore i način da steknu slavu, dok Bik traži stabilnost i sigurnost u životu.

Ni jedno od ovo dvoje ne menja mišljenje oko toga kako treba živeti život ni blizu lako, Bik neće dobiti potrebnu sigurnost od Lava, a Lav neće imati podršku Bika na svom putu. Ovo zaista ne funkcioniše dobro. Ipak, mogu doći do suživota ako imaju izgrađeno obostrano poštovanje kada shvate da partner neće odustati od svojih potreba i želja kao što neće ni oni sami i onda nastave da gledaju na partnera kao na veoma jaku i nezavisnu osobu koja im imponuje.

11. Škorpija i Ovan

Škorpija i Ovan mogu upasti u razne neprilike jer su u pitanju dva veoma nezavisna znaka. U početku, ovo dvoje mogu biti potpuno obuzeti jedno drugim, s obzirom da su Ovnovi zavodljivi, a Škorpije naglašeno seksualni znak. Ipak, problem je u tome što će Ovan nastaviti da flertuje i dalje sa svima, a Škorpija je odana svojoj ljubomori i sasvim sigurno to neće prihvatati najbolje.

Bez obzira na to koliko Ovan bude pokušavao da ubedi Škorpiju da to flertovanje ne znači ništa, Škorpija ipak nikad neće imati potpuno poverenje u njega i biće zabrinut da će biti prevaren što će postati osnovni razlog za raskid. Ovan i Škorpija prosto teško pronalaze svoj ljubavni jezik.

10. Blizanci i Rak

Blizanci i Rak ekstremno teško funkcionišu duže vreme u vezi. Blizanci su poznati po energiji koja od njih čini prave igrače. Nikad se ne suzdržavaju da iskažu svoj stav. Neke od njihovih tendencija osetljivom Raku mogu biti grube i nepotrebne osetljivim i odanim Rakovima. Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj ličnosti, a promene u ponašanju i raspoloženju često previše zbunjuju intuitivnog Raka koji se stalno plaše da sve to ima veze baš s njima.

Rak je na posletku izuzetno osetljiv. Nepredviđene okolnosti mogu izneti na svetlo i neke nesigurnosti Raka što čini da se Rak sve više kači za Blizanca kom se to uopšte ne dopada. Ukoliko ovo dvoje brzo ne nauče kako da komuniciraju, stvari se veoma lako raspadaju.

9. Devica i Lav

Devica i Lav se razlikuju po pitanju načina života i trošenja novca. Lavovi vole da žive na visokoj nozi i da troše svoj novac dok Devicama više prija štednja i izbegavanje ekstravagantnih kupovina što ih izbacuje iz kontrole. Devica voli da drži konce u svojim rukama, da ima raspored za sve, i da znaju dobro šta ih očekuje po pitanju finansija.

Bezbrižan način života jednog Lava može da učini da se osećaju van balansa čak do te mere da se osećaju potpuno ugroženo. Devica unosi emocije u svoj intimni život na način na koji to Lav nikad ne čini tako da ovo dvoje često ne dođu ni do tačke u kojoj dele krevet. Oba znaka imaju tendenciju da racionalizuju svoje ponašanje i to ih lako i brzo razdvoji.

8. Vaga i Jarac

Vaga i Jarac se sudaraju na način koji može da bude prilično opasan. Vaga je znak koji prilično mnogi daje i voli da udovolji ljudima do kojih mu je stalo. Jarac, s druge strane, je tip ličnosti koji voli da uvek istera svoje i sklon je kontroli, što može da dovede do toga da iskorišćava Vagu koja je uvek spremna da da sve što žele bez borbe.

Vaga je najčešće potpuno otvorena u svojim osećanjima dok Jarac najčešće ima potrebu da bude distanciran od svojim osećanja što dovodi do loše komunikacije kada su u pitanju emocije u vezi. Ipak, iako su potpuno suprotni znakovi, ukoliko Vaga i Jarac žele da uspeju, potrebno je da se nađu negde na sredini i da poštuju potrebe jedno drugog, ali za to je potrebno jako puno rada.

PET NAJKREATIVNIJIH I UMETNIČKI NADARENIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

HOROSKOP: AKO TI NIŠTA VAM NE IDE OD RUKE PROVERI JESI LI U PERIODU “SEDAM I PO GODINA TUGE”