in

Nakon što je smuvala dečka prijateljice: Natašin novi frajer se uselio u njen stan

Ipak, samo njih dvoje znaju šta ih je privuklo i spojilo, ali čini se da veza dvojca koji se družio na Ibici pre nekoliko godina, dok je još Nataša bila u vezi s manekenom Vladom Vuksanovićem, za sada funkcioniše više nego dobro.

– Lepo se osećam. Iskreno, nikad nisam bila srećnija. Zaljubljena sam, sve je “ful“ i sve je super! – izjavila je nedavno pevačica.

Ona priprema spot za novu pesmu koja se zove “Crta“ i očigledno je rešila da izađe na crtu čitavoj javnosti i bez straha se suoči s kritikama zarad ljubavi koja ju je snašla. Pesma, međutim, nije o aktuelnostima iz njenog privatnog života.

– Zasad Luki nisam posvetila nijednu pesmu. Nema takve pesme koja bi bila namenjena njemu. A singl koji izlazi uskoro nikako nije za njega. To je jedna luda i energična pesma i posvetila sam je samo sebi – rekla je Nata.

foto: Dejan Briza

Nataša i Luka nisu u stanju da sakriju svoje emocije, niti to žele. Toliko se ljube i grle da su novine svakodnevno pune njihovih zajedničkih fotografija. Par je prvi put uslikan na Danima makedonske tradicije, a ubrzo i na aerodromu, po povratku sa zajedničkog odmora u Atini. Od tada se sve češće pojavljuju na javnim mestima. Pošto je sada poznato i da žive zajedno, njihova veza krupnim koracima grabi ka novoj fazi.

MACAN DANA

#ŠEFICA – OBAVEZNO ŠTIVO ZA SVAKU ŽENU