in

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: NOVA LJUBAV, PREVARA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU

Jarac

LJUBAV: Malo je vjerojatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto pod svaku cijenu, gotovo na silu. Kad bi se malo opustili, sve bi izgledo drukčije. Razmislite.
KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mjesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijat će se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. Bit ćete kreativni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u prirodi.

Vodolija

LJUBAV: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka koje su ih kočile. Bit će to napredak u vašim osobnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumjeti. Bit ćete ohrabrivani da idete dalje.
KARIJERA: Nitko se ne voli baviti nečim što smatraju gotovim, ali zaostatke ćete morati rješavati. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao dio posla kroz koji trebate proći da bi stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.
ZDRAVLJE&SAVJET: Male financijske brige.

Ribe

LJUBAV: Možete očekivati mirne ljubavne dane. Ako je prije zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i sami od sebe počet ćete se povjeravati jedno drugome. To će ojačati vaš odnos. Samci će težiti sigurnosti, pa će tražiti samo ozbiljnu vezu.
KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za argumentiranje i analiziranje. Trebat će reagirati u trenutku i donositi ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Dat ćete sve od sebe da uspijete. Dobro ćete komunicirati sa svima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Mali pad imuniteta.

ŠTA SVAKI MUŠKARAC ŽELI ČUTI OD TEBE: VAGA PODRŠKU, LAV PODRŠKU…

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR 2018-TE: VEDRE MISLI I POZITIVNA ENERGIJA ĆE DA OBILJEŽE DANAŠNJI DAN