in

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MAJA 2023: Ovo je nedelja koja nam donosi velike planetarne promene i najznačajniji godišnji aspekt

Ovo je nedelja mladog Meseca! Mlad Mesec u Biku, 19. maja, tačno u 17.53 časova prema našem vremenu, znači da treba da znate svoju vrednost.

Majski mlad Mesec na 28°25’ Bika donosi samopouzdanje i energiju da idete za svojim željama i dobijete ono što želite. Trebalo bi da se osećate snažno i hrabro i možete da iskoristite svoju inicijativu da pokrenete loptu i da se uhvatite u koštac sa zahtevnim zadacima. Povećana seksualna privlačnost i harizma čine ovo odličnim mladim Mesecom za zabavljanje, a nova romansa je moguća.

Majski mlađak biće ispraćen veličanstvenim Jupiterom kroz Bika. Zamislite ovu lunaciju kao nešto poput raskošnog para koji zaslepljuje publiku na nedavnom spektaklu Met Gala.

Mesec je najbolje ja u staloženom Biku. Zaista, priroda Bika sa fiksnom zemljom ima temeljni uticaj na našu najpromenljiviju i najraspoloženiju planetu. Ovde, Mesec može da se opusti i bude u trenutku sadašnjem. Iskoristetie njegovu moć!

U subotu, 20. maja, Mars menja znak – napušta Raka gde nam je doneo vlažno i kišovito vreme i ulazi u sunčanog Lava. Lepši, duži i sunčani dani su pred nama!

Odmah potom, planeta akcije ulazi u opoziciju sa Plutonom na 0°Vodolije.

Mars naspram Plutona od 17. do 24. maja donosi intenzivnu strast za ostvarenjem vaših najjačih želja. Možda ćete se potruditi da ostvarite pobedu u ovom takmičarskom duhu. Naročito, značajna dostignuća su moguća ako konstruktivno kanališete agresivne i dominantne nagone. Ali maltretiranje i okrutnost bi rezultirali snažnim otporom moćnih neprijatelja. Bilo koja taktika prinude, pretnje ili zastrašivanje će se više nego verovatno vratiti.

I to nije sve! Još jedna planeta ove nedelje manja znak!

U nedelju, 21. maja, Sunce ulazi u Blizance.

Takođe, čim zakorači u najradoznaliji znak zodijaka, Sunce pravi trigon sa Plutonom koji je aktivan od petka do sledećeg utorka i donosi mogućnost vršenja velike moći i uticaja na druge ljude. Ovo može biti posebno korisno u postizanju vaših ciljeva, a na mnoge ljude to može pozitivno uticati. Svesna svest o svojoj kontroli i uticaju znači da možete biti potajno zadovoljni i ponosni na svoja dostignuća, ali ne egoistični ili hvalisavi. Ovo je dobro vreme za otkrivanje tajni, istraživanje i sticanje dubljeg razumevanja misterioznih ili okultnih tema.

OVAN

U ponedeljak i utorak, verovatno će na površinu isplivati bilo kakve napetosti u odnosima koje tinjaju. Možda će vas neka smetnja i dalje gnjaviti sve dok ne budete primorani da uradite nešto po tom pitanju. Može doći od raspoloženog ili iracionalnog partnera, člana porodice ili bliskog prijatelja. Obratite pažnju na male znakove i kompromise da biste održali harmoniju u vašim odnosima.

Sreda do nedelje donosi prilike da povećate svoju moć i autoritet. Ovo će poboljšati vaše samopouzdanje i pomoći vam da reformišete svoj život. Osećaćete se više motivisanim da napredujete i postignete svoje ciljeve. Odnosi mogu izgledati intenzivniji, ali na dobar način. Ovo je odličan trenutak da potražite pomoć od šefova, drugih važnih ljudi u vašem životu, korporacija ili vladinih agencija.

BIK

Od ponedeljka do petka, povećana strast i duhovna hrabrost čine ovo odličnim vremenom da se zauzmete za svoja prava ili se borite za dostojan cilj. Nepreteći pristup i magnetna privlačnost omogućavaju vam da efikasno motivišete ljude, a da ne budete nasilni ili zapovednički. Osećajući se romantičnije i senzualnije, možete privući iskrenog i saosećajnog partnera ili uživati u erotskoj avanturi sa postojećim partnerom.

Subota i nedelja donose intenzivnu strast za ostvarenjem vaših najjačih želja i možda ćete se potruditi da ostvarite pobedu u ovom takmičarskom duhu. Naročito, značajna dostignuća su moguća ako možete konstruktivno da kanališete agresivne i dominantne nagone. Ali maltretiranje i okrutnost bi rezultirali snažnim otporom moćnih neprijatelja, a sve taktike prinude, pretnje ili zastrašivanje će verovatno imati suprotan efekat.

BLIZANCI

Od ponedeljka do srede donosi unutrašnju ravnotežu i osećaj harmonije i zadovoljstva životom. Iako su oni oko vas možda vrući i uznemireni, vi ste previše kul da biste bili pod uticajem drame. Ovo je odlično vreme za rešavanje nedavnih ličnih problema ili problema u vezi. Vaši intimni odnosi mogu rasti kroz snažno emocionalno povezivanje i međusobno poštovanje.

Od četvrtka do nedelje donosi takvu magnetsku privlačnost da možete uticati na druge bez pokušaja. Možete iskoristiti ovu povećanu moć da se pokrenete do izuzetnih dostignuća. Tome pomaže ogroman nagon i odlučnost podstaknuti dubokom željom da napravite nešto od sebe. Ovo je odlično vreme za transformaciju psihološki ekstremnih tendencija, kao što su opsesija i kompulzije, ka konstruktivnijoj odlučnosti.

NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. MAJA 2023: Brige će ostajati iza vas i partnera, a fokusiraćete se na osnaživanje odnosa

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2023: Svakodnevne strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života