in

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MAJA 2023: Ovo je nedelja koja nam donosi velike planetarne promene i najznačajniji godišnji aspekt

VAGA

Od ponedeljka do petka je dobro za sve što zahteva jasno razmišljanje, dobro rasuđivanje i koncentraciju. Favoriziraju se poslovni pregovori, posebno dugoročna ulaganja i nekretnine. Bilo lične ili profesionalne, diskusije koje vodite će verovatno biti duboke. Ljudi sa kojima komunicirate mogu biti mnogo stariji ili mlađi od vas, a vi ćete izgledati kao upućeni i poštovani.

Subota i nedelja, povećana potreba za uspehom čini da se osećate odlučnijim i svrsishodnijim nego obično da postignete svoje ciljeve. Vaše opsesivne ili kompulzivne sklonosti mogu se iskoristiti za obavljanje teškog zadatka. Povećani nivo privlačnosti može biti seksualan i takođe vam daje ogroman uticaj na druge ljude. Ova povećana moć će vam koristiti ako je ne zloupotrebite.

ŠKORPIJA

Ponedeljak i utorak su dobri za ljubavne veze, formalne društvene angažmane, kupovinu i ulaganja. Prava ljubav je moguća; čak i nova prijateljstva će imati jaku karmičku vezu. Nove veze se mogu sporo razvijati, ali će imati jaku osnovu, biti verne i izdržljive. Kupovina za potrebe zabave, mode, kozmetike, nakita i umetnosti će imati koristi od vašeg oka za jeftino. Ovo je odlično vreme za uštedu novca i ulaganja u nekretnine.

Od srede do nedelje trebalo bi da se osećate saosećajnije, maštovitije i romantičnije. Možda ćete osetiti želju da sledite duhovniji put, koji ne mora da bude posledica neke zdravstvene krize ili gubitka puta. Ovo bi donelo ispunjenje bez odustajanja od materijalnih stvari koje donose udobnost i sigurnost. Mogli biste uživati u bližoj duhovnoj vezi sa svojim partnerom ili upoznati nekoga posebnog sa kim se možete povezati.

STRELAC

Od ponedeljka do srede, verovatno ćete se osećati emocionalno osetljivijim nego inače i želite da provedete više vremena sa voljenima. Stara sećanja se mogu vratiti da biste se osećali sentimentalno. Vaši prvi utisci će biti tačni, tako da je ovo dobro vreme za upoznavanje novih ljudi, sklapanje prijateljstva i izlaske. Pretvaranje je nepotrebno jer možete brzo uspostaviti duboke emocionalne veze.

Od četvrtka do nedelje, povećana lična moć vam omogućava da utičete na ishode u vašem životu. Talenat za duboko istraživanje i istraživanje omogućava vam da otkrijete tajne i dođete do dna bilo koje misterije. Ova probna priroda se takođe primenjuje na psihološkom nivou. Dakle, ovo je odlično vreme za razbijanje loših navika i rešavanje poteškoća u vezi. Složena dinamika odnosa će vam postati očiglednija.

NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. MAJA 2023: Brige će ostajati iza vas i partnera, a fokusiraćete se na osnaživanje odnosa

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. MAJA 2023: Svakodnevne strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života