in

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. NOVEMBRA 2018-TE: PERIPETIJE NA LJUBAVNOM PLANU, UDALJAVANJE OD VOLJENE OSOBE

Rak

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolazit će pomalo turbulentno razdoblje gdje će trebati otvoriti karte i jasnije definirati zajednički odnos. Ipak, još uvijek neće sve biti jasno.
KARIJERA: Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a bit će i onih koji će živjeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje korz suradnju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavajte se.

Lav

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete i dalje biti zadovoljni. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.
KARIJERA: Poslove koji su iza vas nije potrebno toliko analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredotočite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budite spremni na to. Stižu važne informacije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pomičite granice pod svaku cijenu.

Djevica

LJUBAV: Vjerojatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazite da ne pretjerate sa šalama na tuđi račun.
KARIJERA: Polako će početi stizati potrebne informacije. Ono što je bilo, bilo je. Ne valja plakati nad prolivenim mlijekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo o vama ovisit će kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno na sve.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uobičajeno trčite maraton, a ne kratku prugu.

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE

5 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI SU RAZOČARAVAJUĆE LOŠI LJUBAVNICI