in

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. NOVEMBRA 2018-TE: PERIPETIJE NA LJUBAVNOM PLANU, UDALJAVANJE OD VOLJENE OSOBE

Vaga

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložit ćete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Bit će to velik trud s malo manje velikim rezultatima. Poslužit ćete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bit ćete prihvaćeni.
KARIJERA: Prepoznajete da dolazi vrijeme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, a ako se netko snjim ne slaže, vi ćete iznijeti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj uutrašnji glas.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

Škorpion

LJUBAV: Kontakti će se malo prorijediti, ali osjetit ćete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. Uspijevat ćete napraviti analizu svoje ljubavne prošlosti, pa onda opet izaći van, u društvo. I tako naizmjenično. Bit će ovo šareni tjedan.
KARIJERA: Vjerojatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Bit će vam drago, premda ćete osjećati blage posljedice nakupljenog umora. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se uz ono što volite.

Strijelac

mjps / Pixabay

LJUBAV: Doći će do djelomičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali i dalje ćete biti skloni tupiti po svome. Bilo bi najbolje da više pažnje i važnosti poklonite drugoj strani, te da uvažite neke njene prijedloge. To bi bilo dobro za oboje.
KARIJERA: Neke će mučiti financije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan, pa bi bilo dobro provjeriti što se može, a što ne može kako kasnije ne bi imali problema sa zakonom. Neki će putovati zbog posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u veselom društvu.

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE

5 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI SU RAZOČARAVAJUĆE LOŠI LJUBAVNICI