in

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. JANUARA 2020: VRLO MOGUĆA NOVA LJUBAVNA DEŠAVANJA I PONUDE KOJE NEĆEŠ ODBITI

Rak

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivirana ljubomorom neće donijeti rezultate. Vrijeme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.
KARIJERA: Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti kotač koji je važan u cijeloj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i sovje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s konzumacijama. Krećite se.

Lav

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi neobavezno, no bit će i rasprava.
KARIJERA: U suradnji s mladim osobama ili s novim suradnicima pokazat ćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nema potrebe za velikm planiranjem.

Djevica

LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo u životu bit će zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cijenu, no ako se ona dogodi, prihvatit ćete je. Oni koji već jesu u vezama povezat će se s mladim društvom, te će zajedno tulumariti.
KARIJERA: Pustite druge da se izraze, te ih pažljivo slušajte. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje, nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i vjerujte da će kasnije sve doći na svoje mjesto. Drukčije ne može.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JANUAR 2020: PARTNER UPORNO I BEZ OBJAŠNJENJA IGNORIŠE VAŠE LJUBAVNE MOLBE

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JANUAR 2020: OBRATITE PAŽNJU NA OSOBU KOJA VAS POSMATRA NEKIM ZALJUBLJENIM POGLEDOM