in

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. JANUARA 2020: VRLO MOGUĆA NOVA LJUBAVNA DEŠAVANJA I PONUDE KOJE NEĆEŠ ODBITI

Jarac

LJUBAV: Neke od vas mučit će čežnje. Mislit će da je ljubav daleko od njih. Ipak, ona je zapravo bliže nego što im se čini, samo što se trenutačno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija pod svaku cijenu.
KARIJERA: Vaš trud bit će nagrađen, vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas bit će primjer drugima. Radit ćete predano i bez puno pitanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Maske kad tad padnu.

Vodolija

LJUBAV: Vaša energičnost i poduzetnost u ljubavnom životu ponekad će graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s vćeim intenzitetom. No kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da bi bili sretniji.
KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi željeli surađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti učinkovitiji organizacijski plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto slijedite. Vi to možete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Analizirajte svoje sposobnosti.

Ribe

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ovaj mir će vas zbunjivati, jer vi volite provokacije. Ipak, većina vas bit će zadovoljna i s najmanjom sitnicom koju će rado dijeliti.
KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da krenete u akciju. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Potražite vedre ljude.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne činite ništa na silu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JANUAR 2020: PARTNER UPORNO I BEZ OBJAŠNJENJA IGNORIŠE VAŠE LJUBAVNE MOLBE

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JANUAR 2020: OBRATITE PAŽNJU NA OSOBU KOJA VAS POSMATRA NEKIM ZALJUBLJENIM POGLEDOM