in

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. OKTOBRA 2018-TE: OVAN PRED ISKUŠENJEM, DJEVICA KONAČNO OSTVARUJE PLANOVE, ŠKORPIJA SREĐUJE SVOJ ŽIVOT

RAK ♋


LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali većina njih neće u potpunosti ispunjavati vaša ljubavna očekivanja. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osjetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizirati lijepe provode za svoje društvo. Bit će im dobro.
KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kandidata koji bi željeli surađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto slijedite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne dajte da vas sitnice izbace iz takta.

Lav ♌


LJUBAV: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Bit će to poboljšanje u vašim osobnim odnosima, ali i dalje se savjetuje oprez. Najviše zato jer može biti greški u koracima ili provokacije od druge strane.
KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti bit će uspješni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više sjajnih ideja. Intelektualni djelatnici briljirat će u svojim nastupima i radu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Težit ćete visinama i daljinama.

Djevica ♍


LJUBAV: Izazovi će se prorijediti, a vaš ljubavni život smiriti. Većina će biti zadovoljna. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mjestima.
KARIJERA: Sve ono što ste smišljali i planirali polako dobiva vanjska obilježja. Neki će prepoznati prilike za usavršavanje svojih ideja. Idite korak po korak jer će se tim tempom i otvarati prilike. Također upotrijebite svoj šarm u poslovnim dogovorima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Možete više uz više diplomacije.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR 2018-TE: DAN KOJI NOSI POSEBNU POKRETAČKU ENERGIJU, KLONITE SE SVAĐA I LOŠIH LJUDI

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR 2018-TE: ISKORISTITE VIKEND I UŽIVAJTE UZ VOLJENE PRIJE BURE