in

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. OKTOBRA 2018-TE: OVAN PRED ISKUŠENJEM, DJEVICA KONAČNO OSTVARUJE PLANOVE, ŠKORPIJA SREĐUJE SVOJ ŽIVOT

Vaga ♎


LJUBAV: Ako ste još sami i tražite ljubav, budite odmjereni i ne navaljujte. Prije će se dogoditi da ovaj put drugi zavedu vas nego obratno. Zato možete ostati pasivni, barem zasada. Ako se osjećate usamljeno, računajte s tim kao fazom, te da će sve ići polako.
KARIJERA: Uglavnom ćete stremiti visokim ciljevima, a okolnosti i događaji ići će u prilog tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih stvari iz prošlosti. Te analize završite u tišni kako bi mogli nastaviti dalje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Male brige bez posebnog razloga.

Škorpion ♏


LJUBAV: Pred vama su lijepi ljubavni dani kad možete očekivati sklad između sebe i voljene osobe. Ako ste još sami, svakako izađite van u društvo jer us šanse da se s nekim zbližite povećane. Bit ćete zavodljivi, a osobe suprotnog spola rado će vam prilaziti.
KARIJERA: Nalazite se u fazi kad treba rješavati sitnice. Od njihova mnoštva vi možda ne vidite glavnu stvar, pa vam ciljevi nisu sasvim jasni. Ipak, kročite sigurnim i utabanim putevima, a ni rezultati neće izostati. Radite dio po dio.
ZDRAVLJE&SAVJET: Proštetajte prije spavanja za bolji san.

Strijelac ♐


LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, ali i distance. Svatko će željeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osjećat ćete se usamljeno.
KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osjećat ćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Fokusirajte se na bitne stvari.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR 2018-TE: DAN KOJI NOSI POSEBNU POKRETAČKU ENERGIJU, KLONITE SE SVAĐA I LOŠIH LJUDI

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR 2018-TE: ISKORISTITE VIKEND I UŽIVAJTE UZ VOLJENE PRIJE BURE