in

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

Rak

LJUBAV: Vaši poznanici ili susjedi pozivat će vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama bit će opušteni i bezbrižni.
KARIJERA: Nećete zapostaviti niti jedan detalj.Vaša preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćete priliku pokzati koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljat ćete o novom stilu poslovanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite otvoreniji, pa će vas drugi podržati.

Lav

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima bit će intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog spola bit će kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama bit će otvoreni jedno prema drugome.
KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobivaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Obnovite svoj stari hobi.

Djevica

LJUBAV: Prvi dio tjedna kao da će vas ljubav mimoilaziti, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagirate na provokacije. Nemojte.
KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. Tko još radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržat će uz osmijeh.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je više sna.

OVA ŽENA HOROSKOPA JE NAJVEĆA ZAVODNICA I NAJINTELIGENTNIJI ŽENSKI ZNAK

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG