in

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. DECEMBRA 2022: Vaši će se ljubavni odnosi poboljšati a najrećniji će biti Djevica, Jarac i Ovan

RAK

LJUBAV: U idućim danima vaši će se ljubavni odnosi poboljšavati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za dijeljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Organizirajte neki izlet ili putovanje. Bit će vam lijepo.

PRVA PROČITAJ:

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

KARIJERA: Mnogo toga je pred vama. Nema mnogo vremena za predah. Neki će čak raditi i prekovremeno. Posla će biti dosta, a bit će i atraktivan. Kako ste dugo ovo priželjkivali, dat ćete sve od sebe da uspijete. Gotovo ništa vas neće odvratiti od toga.
ZDRAVLJE&SAVJET: Povremeno treba zastati i opustiti se.

LAV

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložit ćete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Bit će to velik trud s jednako važnim rezultatima. Poslužit ćete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bit ćete prihvaćeni.

PRVA PROČITAJ:

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

KARIJERA: Pokušat ćete stvari usmjeriti u konstruktivnom pravcu i izbjeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, mnogi zapravo ne podnose vašu samouvjerenost. Ponekad ste tašti preko svake mjere. Poradite na odnosima sa suradnicima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Proanalizirajte i sebe.

DJEVICA

LJUBAV: Privlačit će vas sve što je skriveno, a mnogi će se obnoviti svoj erotski dio ljubavnog života. Ponekad vam strasti neće dati mira i vodit ćete u sebi jaku borbu između razuma i osjećaja. Bilo bi bolje povesti za za razumom, bar zasad.

PRVA PROČITAJ:

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

KARIJERA: Mnogi će svoje ambicije svesti na realnu mjeru i to će biti dobro. Bit će i onih koji će vagati svoja postignuća iz prošlosti. Osjećate da je došlo vrijeme kad nešto treba mijenjati ili raditi drukčije nego do sada. Neki će odlučiti o tome.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s konzumacijama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA, NA NAREDNOJ STRANI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Vreme je za veliko pospremanje i nove životne puteve

OVAN ♈ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje