in

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: NAPOKON OPUŠTENOST IZMEĐU VAS I PARTNERA

Rak

LJUBAV: Vozit ćete mirno i sigurno većinu tjedna. Povremeno ćete se uplesti u mrežu raznih ljudi i vješto ćete s njima komunicirati. Oni koji su još sami lako će nailaziti na nova lica, a neka će im se i jako svidjeti. Ipak, težit ćete neobvezujućem.
KARIJERA: Vjerojatno ćete odlično prosperirati u uslužnim bavljenjima. Neki će doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća. Bit ćete zadovoljni i materijalnim postignućima, ali svijet ideja i dalje će vam biti izazov kojem ne možete odoljeti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite za svojom intuicijom.

Lav

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite odražava se na vaše osobne odnose jednako raznoliko. Možete bježati, možete trpjeti, možete se ironično smijati. Vi ćete vjerojatno prolaziti sve te reakcije, ali vaša snaga bit uvijek prisutna u svemu.
KARIJERA: Pokušavat ćete obnoviti neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji dio radnog tjedna. Sve ostalo bit će vam pomalo dosadno. Najbolje će biti onima koji su na odmoru. Oni će istinski uživati bez puno briga.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje vam je dobro i opustite se.

Djevica

LJUBAV: Malo veće strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života. Stalno će vam se događati nešto lijepo i ugodno. Mnogi će zapamtiti ove dane po kvalitetnijem erotskom životu. Osobe suprotnog spola rado će vas pozivati u svoje društvo.
KARIJERA: Možda ćete se morati još malo pomučiti i boriti za neke stvari, ali to će vam ići od ruke. Samo se nemojte dati jalovim razmatranjima. Jednostavno se prihvatite onog što sad možete napraviti i ne očekujte ništa više od toga.
ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen. U svakom pogledu.

ZAŠTO NEMAŠ SREĆE: RAKOVE ISKORIŠTAVAJU TOKSIČNI LJUDI, DJEVICE UBIJA PERFEKCIONIZAM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2019-TE: DAN ODIŠE POZITIVNOM ENERGIJOM, STVOREN ZA TRENUTKE SA PARTNEROM I PRIJATELJIMA