in

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA 2019: NAPOKON OPUŠTENOST IZMEĐU VAS I PARTNERA

Vaga

LJUBAV: Gdje god izašli osjećat ćete se ugodno. Zabave će biti baš po vašoj mjeri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im lijepa riječ širom otvara svoja vrata.
KARIJERA: Napredovanje u karijeri bit će izgledno, a nije zanemariva ni financijska stabilnost. Potrebna je još kvalitetnija organizacija, kako planova, tako i samog operativnog dijela posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite svaki dan pola sata samo za sebe i svoj mir.

Škorpion

LJUBAV: Ovih dana kombinirat ćete dva privatna stila: jedan je atraktivan, senzacionalan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti zvijezda večeri, a već drugi dan običač čovjek iz dućana. Srce će biti malo sivo.
KARIJERA: Gledat ćete što bolje iskoristiti priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga raditi i prekovremeno. Bit će i onih koji će biti pozvani da se jave na posao i vikendom zbog neodgodivog projekta ili da spase cijelu stvar.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete hrabri i borbeni.

Strijelac

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačat će. Oni koji su još sami neće inzistirati na izlascima, dok će vazani sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.
KARIJERA: Stići će potrebne informacije i sad ćete moći raditi punim plućima. Cijela situacija postat će vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi bit će sve stabilniji. Bit ćete zadovoljni i mirni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uzmite sve što možete.

ZAŠTO NEMAŠ SREĆE: RAKOVE ISKORIŠTAVAJU TOKSIČNI LJUDI, DJEVICE UBIJA PERFEKCIONIZAM

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2019-TE: DAN ODIŠE POZITIVNOM ENERGIJOM, STVOREN ZA TRENUTKE SA PARTNEROM I PRIJATELJIMA