in

ON JE NAJZGODNIJI DOKTOR NA BALKANU ZA KOJIM LUDE SVE DJEVOJKE

Znamo da je strah od stomatologa jedan od najizraženijih, i da ljudi odlažu odlazak kod zubara sve dok baš “ne zagusti”. U jedno smo sigurni, da je više doktora poput Borisa Stamenkovića i higijena usta i zuba, bi bila na mnogo višem nivou!

Nakon što je portal CICI MICI, danas na svojoj oficijelnoJ Facebook stranici, objavio fotku zgodnog mladića, dobili smo bezbroj upita za njegov identitet, te vam odlučili predstaviti najzgodnijeg doktora na Balkanu.

Boris je prvo privukao pažnju javnosti kada je pojavio u spotu Milice Todorović “Nema nazad”. Šira javnost ga je upoznala tokom učešća u petoj sezoni rijalitija Farma, koju je obilježio romansom sa pjevačicom Katarinom Grujić.

Nakon što je u januaru 2015. konačno stavio tačku na vezu sa Kararinon, on se povukao iz javnosti, i posvetio fakultetu. Završio je studije stomatologije, pa sad radi u ordinaciji. Boris se danas ne eksponira u javnosti iu potpunosti se posvetio stomatologiji.

Mladi zubar je jednom prilikom otkrio za medije da pacijentkinje nisu iznenađene što je zgodan, ali su zatečene jer je mlad.

“Moram biti iskren i reci vam da su dame najčešci pacijenti koji posjećuju ordinaciju kada ja radim. Dešavalo se i da mi se udvaraju, ali ja svoj posao radim vrlo profesionalno, i uvijek sam pokušavao da to ostavim za moj privatni život i vrijeme van ordinacije” rekao je Boris.

“Jedino iznenađenje koje sam primjetio kod žena kada dođu u ordinaciju jeste vezano za moje godine. Ali, obično su pacijenti koje ja liječim mlađih godina od mene tako da brzo uspostavimo lijep odnos” zaključio je zgodni stomatolog.

I pored toga što danas nije toliko eksponiran u javnosti Boris i dalje itekako vodi računa o svom tijelu i izgledu, u šta se možete uvjeriti na video klipu iznad ali i na ovim fotkama, koje vam donosi Cici Mici.

Pogledajte kako doktor Stamenković vježba. Kliknite na video.

Ali i svira gitaru.

A ako ste se zapitali kakav glas Boris ima, pogledajte ovaj video u kojem vam doktor objašnjava šta trebate uraditi kada vam krvare, desni naravno.

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: DA LI SE ŽENI DAMIR DŽUMHUR?

KAKO NEGOVATI RUKE JER ONE ODAJU PRAVE GODINE