in

OVIH 6 HOROSKOPSKIH KOMBINACIJA SU NENADMAŠNI U POSTELJI

Da se ne lažemo, svi mi guglamo kako ćemo se u se*su slagati sa partnerom sa kojim smo počeli da se viđamo. Međutim, sudeći prema astrolozima postoje idealne kombinacije među znakovima u spavaćoj sobi, koje se možda ne bi dobro slagale u vezi. A evo i koji su to znakovi među kojima je se*s pravi dar mar:

Ovan i Škorpija


Savršena kombinacija zbog koje će se zapaliti čaršafi. Ovan je rođen sa željom da potčini Škorpiju, a Škorpija da ograniči Ovna. Rezultat = savršen se*s!

Bik i Strelac


Iako su potpuno drugačiji, u krevetu su savršen spoj, a upravo zbog te različitosti jedno drugo nadopuju i daju mogućnost da isprobaju sopstvene vidike.

Blizanac i Jarac


Stidljiv i pomalo povučen Jarac oduševljava Blizanca koji jedva čeka da mu skine masku, a pošto je jako radoznao to će laskati Jarcu zbog čega u se*su prave prava čuda zajedno!

Lav i Vaga


Vaga jedina ima moć da ukroti Lava i nauči ga da bude velikodušan. Njihova veza u se*su varira od uživanja do esktaze.

Riba i Rak


Oboje su nežni, pa su zato i savršen spoj. Jedan razume potrebe ovog drugog, a odnos se odvija u takvoj harmoniji da će se*s između njih biti prava magija emocija.

Devica i Vodolija


Ili će imati idealnu vezu ili će se ona pogoršati – nema između. Vodolija je strastvena i sve hoće sada i odmah, a Devica ima strpljenja, pa tako neprestano izaziva Vodoliju.

OVAJ ZNAK OBOŽAVA NOVAC, ALI NE MARI JER ĆE UVIJEK BITI TU ZA VAS

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. NOVEMBAR 2019: VRLO SNAŽNA ENERGIJA, BITNO JE DA OSTANETE ISTRAJNI