in

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE PREKINUTI SA TOBOM ZBOG LJUBOMORE, POSESIVNOSTI I MONOTONIJE

MONOTONIJA I RUTINA

Najugroženiji

Bik: nikad ne uzburkava vodu

Sklonost sigurnosti i dugotrajnoj vezi, Bika često dovodi u monotoniju i tromost. Teško će se odlučiti na novine u vezi, pa i onda nakon što i sam ustnovi da je postalo dosadno i da je veza samo navika. Uzbuđenje u vezu može unijeti samo ljubomornim ispadima i optuživanjima.

Rak: uzbuđenja unutar četiri zida

Ovo biće živi za romantiku, ljubav i dom. Iako je često sklon promjeni raspoloženja, Rak u sebi nosi postojane osjećaje i iskrene emocije. Naime, kada se zaljubi neprestano bi se htio družiti unutar četiri zida i rado bi vrijeme provodio sa svojim partnerom, bez društva, što drugoj strani često i nije interesantno.

Djevica: Romantika brzo nestane

Djevice su poznate po tome što će prije gajiti monotoniju nego se upustiti u nešto uzbudljivo i rizično. Uvijek pomno organizovana, Djevica sve drži pod kontrolom i sve joj je pomno isplanirnao. Početnu romantiku će uvijek radije zamijeniti rutinskom iskazivanju osjećaja. Teško da će vas ikada zaskočiti s nečim novim.

Jarac: Ljubav u kalupu

Tradicionalni Jarac najsretniji je kada može živjeti mirnim ritmom i bez prevelikih promjena. One za Jarce imaju smisla jedino ako su svrsishodne i prijeko potrebne. Pretjerivanje u nastojanju da sve u njihovom životu bude gotovo u određeno vrijeme i na određenom mjestu često otjera partnera od njih. Kad su Jarci posrijedi svaka slučajnost u životu je isključena.

Uvijek nešto novo

Kad su u pitanju Ovan, Blizanci, Strijelac i Vodenjak, teško da ćete se moći potužiti na monotoniju. Dapače, žudjet ćete za mirnim životom udvoje. Vođen neprestanom željom za avanturom, Ovan često upada u opasne i vratolomne situacije i stoga vam u njegovom društvu nikada neće biti dosadno.

Dapače, katkad ćete to i poželjeti. Lepršavi okretni, Blizanci uglavnom cijeloga života ne stignu doživjeti monotoniju. Promjene su za njih nasušna potreba, no ako ih nema, neće ih zahvatiti malodušnost. Posjeduju, naime, nevjerovatan smisao da se zabavljaju sami sa sobom.

Strijelci takođe ne trpe rutinu i statičnost. Otvoreni i znatiželjni, uvijek su spremni n pokret, pogotovo ako su putovanja posrijedi. Niko više ne uživa u životnim preokretima od tipičnog Vodenjaka. Brzo se zasite rutine, u poslu ili u ljubavi, i uvijek s veseljem i bez mnogo razmišljanja kreću u novo i nepoznato. Hiroviti i nepredvidljivi, priuštit će vam svakodnevne trenutke, ali dosadu nipošto ne.

Lavovi nisu veliki ljubitelji promjena, ali se ne ubrajaju ni u one koji se opiru novostima. No, njihov stav o tome naglo se mijenja s godinama; u mladosti imaju crtu avanturizma, a kako stare, postaju statičniji i tromiji.

Promišljene i oprezne, Vage trebaju prilično vremena da se odluče na nešto novo. Ali zbog svoje druželjubive naravi teško da će se prepustiti životnoj monotoniji.

Ako ste pak zaljubljeni u Škorpiona, teško da ćete moći i razmišljati o monotoniji. Doživjet ćete s njim pakao, čistilište i raj, ali dosadu – nikada. Iako često pasivne, Ribe su dovoljno zanimljive same sebi i najčešće će naći nešto (neku fobiju, npr.) čime će se zabaviti, ako im partner dosadi.

3 ZNAKA HOROSKOPA KOJA FATALNO PRIVLAČE: PAZI DA TE NE PREVARI

ZVEZDE UZ POMOĆ TVOG MESECA ROĐENJA OTKRIVAJU KAKVA TE SUDBINA ČEKA