in

POSLEDNJA CIFRA VAŠE GODINE ROĐENJA OTKRIVA VAŠU SUDBINU: SAZNAJTE KOJI STE ELEMENT

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, najvažnija je posljednja cifra godine našeg rođenja. Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga. Hajde da otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primjer, ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

Element #1: Metal (0-1)

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u dosljednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, nihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.

Element #2: Voda (2-3)


Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnosti i simptatiju za druge ljude. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnimu karijerama vezanim za umjetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primijećuju detalje.

Element #3: Drvo (4-5)

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouvjerene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mjesta. Nikada nisu sebične i egoistične.

Element #4: Vatra (6-7)

Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko svijeta. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude.

Element #5: Zemlja (8-9)

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće uraditi nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.

UBI IH LJUBOMORA: EVO ZBOG ČEGA TI SVI ZAVIDE PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

IZABERI SLIKU I SAZNAJ: PRIŽELJKUJEŠ LI NOVU LJUBAV, PATIŠ ZBOG STARE, ILI SE KAJEŠ ŠTO SI IZGUBILA VOLJENU OSOBU?