in

PRVI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2020: OVO ĆE ZA VAS BITI PERIOD LJUBOMORE, NESIGURNOSTI I ČESTE LJUTNJE

OVAN

Duži period, od 22. juna pa sve do sredine jula možete biti veoma direktni i možda neprijatni u ljubavnim odnosima jer ako vam se partner bude suprotstavio u vezi sa nečim što je vama veoma bitno odreagovaćete previše spontano, što nikako nije dobro za vaše odnose. U ljubavnom životu uglavnom ste usredsređeni na one koji su vam veoma značajni i u poslu. Slobodni Ovnovi će s toga voditi veoma konstruktivne razgovore sa ljubanim partnerom o rešavanju zajedničkih problema i što su duže zajedno, to je pre moguće da dođu u sukob.

Mladi Ovnovi, oni koji su od nedavno u vezi, imaće utisak da im se članovi porodice previše mešaju u privatan život. Povoljni periodi za nova poznanstva biće oko 29.juna kada, naročito ako su na putu ili ukoliko budu vodili vrlo aktivan društveni život, mogu sresti osobu koju će smatrati idealnom. Muškarci će biti nešto površniji nego žene i skloniji da ulaze u tajne avanture. Odlazak na putovanja može biti takođe nova šansa, naročito posle sredine meseca ćete postati mnogo aktivniji, komunikativniji i direktniji u udvaranju osobi koja vam se duži period već dopada.

BIK

Bik u ljubavi zna šta treba da radi samo je pitanje da li hoće. Svi učesnici vaše ljubavne igre se inate, malo vi, malo oni, jer ih ima sigurno najverovatnije nekoliko na spisku. Mnogi bi se menjali za vaš znak, bar što se mogućnosti tiče, a ako ste sposobni, uspećete da situaciju preokrenete u svoju korist. Sredinom meseca bi bilo dobro kada biste bili negde na putu, ali nikako nemojte tada gledati u tu pojavu nego izrežirajte večeru udvoje.

Ako ste slobodni, maštajte o onome ko vam je opsesija i javiće vam se ili će se dogoditi neočekivani susret. Vaša harizmatičnost biće veoma naglašen sve vreme a način komunikacije takav da će malo ko moći da ostane ravnodušan na vas. Reči će imati veliku moć, u pravo vreme izrečene biće pun pogodak. Ovaj period vam donosi mnogo susreta, bogat društveni život i poznanstva sa osobama koje su prisutne u medijima.

BLIZANCI

Većina Blizanaca se nalazi već u nekoj vrsti veze, a oni koji su slobodni mogu očekivati raznorazna uzbuđenja na ljubavnom planu. Ukoliko ste skloni paralelnim ili tajnim vezama, pri tom ste žena rođena u znaku Blizanaca, privlači vas neko sa radnog mesta, ili ste sa njim u vezi. Čuvajte se skandala. Poznanstva, posebno sa osobama iste struke ili preko posla moguća su u krajem meseca.

Ako ste skloni tajnim vezama, budite oprezni sredinom meseca, posebno ako volite tamnokose, markantne, uspešne ličnosti, a neko takav vam se već duže vreme udvara. Moguće su česte promene vaših raspoloženja, zbog čega možete ostaviti utisak osobe koja ne zna šta hoće. Osobe koje će vas najviše privlačiti, osim umetnika mogu biti i sportisti i one koje možete upoznati na putovanju, naročito ako planirate odlazak u inostranstvo.

RAK

Ovaj period može se dvojako odraziti na vas. Mladi ili slobodni Rakovi mogu nesmotreno ući u vezu sa uglednom i veoma ambicioznom osobom, dok oni koji su u dugogodišnjoj vezi ili braku mogu imati razmirice sa partnerom ili će biti zabrinuti zbog njihovog statusa na poslu. Početkom perioda bi trebalo da izbegnete rasprave sa ljubavnim partnerom, ukoliko se radi o Devici ili Jarcu, dok u drugoj polovini meseca možete imati afinitet prema jednom Ovnu, koji možda neće biti iskren prema vama.

Bilo bi dobro da naučite da kontrolišete emocije i da ne pokazujete sve što osećate, ma ko da je u pitanju, jer to može imati većeg efekta, posebno ako ste u vezi sa Bikom, Blizancima, Vagom ili Jarcem. Privlačiće vas Vodolije ili Ribe koje često putuju, ili su previše okupirane svojom karijerom. Svakako nemojte na brzinu zakazivati venčanje jer je pitanje koliko bi taj brak mogao potrajati. Kako vreme bude odmicalo, tako ćete se i vi sve više rasterećivati tenzije i krajem perioda može vam se svideti vesela i komunikativna osoba, najverovatnije neki Lav.

LAV

Partnerski odnosi će biti sve samo ne jednostavni, koliko zbog ljubomore, moguće uzajamne, toliko i zbog vašeg preopterećenja poslovnim problemima. Vama, kao i vašem partneru može se dogoditi da sedite na dve stolice, naročito ako je vaš posao veoma odgovoran. Mnogo toga što se odvijalo dobro sada kreće drugačijim tokom. Partnerova egzaltiranost može vam na momente smetati, naročito ako ste dugo u vezi dok mladi parovi mogu imati problem zbog uzajamnog nepoverenja.

Članovi porodice mogu imati lošeg uticaja na vas ili ćete vi biti preosetljivi na bilo kakav komentar koji čujete bilo na svoj račun ili račun partnera. Slobodni Lavovi će se sjajno provoditi, bez većih obaveza ali oprez. Na radnom mestu vas vreba harizmatična osoba koja je mnogima slomila srce. Krajem meseca bićete društveniji nego inače, skloni flertu i pozivani u razna društva. Ne odbijajte nijedan poziv, ne znate gde vas čeka sreća.

DEVICA

Za Device nastupa više nego uzbudljiv period. Mnoge će želeti da što više putuju a za to će se ukazati mnogobrojne prilike. Mnoga vrata koja su izgledala dugo vremena zaključana počinju za vas da se otvaraju. Dobijate ponude sa više strana i za izlaske i za ulaske, naravo u brak. Neke Device su odavno čekale da im neko ponudi zajednički život, ali sada, ako se to dogodi, mogu oklevati. Nemojte kao i uvek nalaziti bezbroj razloga zašto vam trenutno to ne odgovara ili zašto ste nesigurni u brak kao instituciju.

Iako važite za konvencionalan znak, uskratiti vam ličnu slobodu je isto što i poslati vas na robiju. Ako ste u zrelim godinama, vaši najmiliji će očekivati od vas ne samo da stupite u brak nego da planirate uvećanje porodice. Sve je moguće, planirali vi to ili ne, jer moguća je blic avantura koja se može završiti kod matičara ili rasturanjem prethodne veze il braka. Ako pri tom budete negde na odmoru, u blizini mora ili neke vode, romansa je zagarantovana. Ma koliko pokušavali da pobegnete od jednog Jarca ili Škorpije, oni su vaša senka ili vaša savest, dok ne raščistite sa njima ili ne pristanete na njihove uslove, nema vam spasa.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2020: OČEKUJE VAS FLERT SA OSOBOM DO KOJE VAM JE STALO

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2020: NEMA POTREBE DA SPROVODITE NOVE EMOTIVNE HIROVE ILI DA PRKOSITE VOLJENOJ OSOBI