in

RAK: POTPUNO NEZAVISAN I STALNO U POTRAZI ZA NOVIM IZAZOVIMA

Život satkan od iluzija prezentuju i drugima kao takav, slepo verujući da je istina vrlo relativna stavka. Tačno je, istina može imati više strana, a ko će Ribe razumeti, taj mora i sam imati iste karakteristike.

Njihovu generalnu snagu čine saosećanje, intuicija, nezavisnost, mudrost i jedinstvena umetnička strana. Neke od slabosti Riba su preterano poverenje, želja za begom iz realnosti i velika emotivnost. Ribe se smatraju za najsanjiviji znak Zodijaka. Svoju briljantnost koriste za taj čuveni “beg” iz realnosti, kad god osete da im je to potrebno.

Zbog toga što su poslednji znak Zodijaka, njeni prethodnici indirektno imaju različit uticaj na njihov karakter. To objašnjava nesigurnost i stalno unutrašnje kolebanje ovog znaka. Ribe mogu biti vrlo zbunjujuće i teške za razumevanje – evo i zašto:

Imaju veliku empatiju


Njihova intuitivna i zamišljena priroda im daje jak osećaj empatije, što može predstavljati mač sa dve oštrice. Lako mogu zameniti tuđa osećanja sa svojim. Ovo izaziva ogroman napor u njima, jer počinju da odbacuju svoja lična osećanja. Ta “zabuna” može biti toliko moćna, da ih može poslati u svet snova i maštanja.

Vrlo su nezavisne

Ribe su jedan od najnezavisnijih znakova Zodijaka i to sa dobrim razlogom. Uradiće sve što je u njihovoj moći da se ne bi oslanjale na druge. Ovaj ponos ih dovodi do većih problema jer odbijaju da pitaju za pomoć.

Ako ste rođeni u ovom znaku, pazite na svoje izvore i mogućnosti. Zapamtite da bi vašim prijateljima bilo drago kada biste ih pitali da vam pomognu. Ako znate neku takvu osobu i želite da joj ponudite pomoć, obavezno razmišljajte o njihovom ponosu. Pomoć ponudite nežno, oslanjajući se ne poštovanje između vas dvoje.

Stalno su u potrazi za novim doživljajima

Prirodno su avanturistički nastrojeni i uvek su u potrazi za novim doživljajima ili ljudima. Njihova tendencija ka stalnom pokretu može povrediti njihovu mogućnost za ostvarenje dugoročnih veza.

Ako se nađete u vezi sa osobom koja je u horoskopu Ribe, morate shvatiti da će negovanje osećaja za avanturu pomoći razvitku vaše veze. Ne brinite, ova podeljena iskustva će biti odličan način da zajedno ostarite.

Veliki su sanjari

Sanjarski znak je drugo ime za Ribe. Vrlo su inteligentne, domišljate, kreativne i maštovite. To im daje mogućnost da o problemima i drugim situacijama razmišljaju na neobične načine.

Lako rešavaju probleme, ali ih ove osobine ponekad mogu vratiti nekoliko koraka unazad. Kada se susretnu sa gorkim elementima života, njihova mašta se uveliko pokreće i menja im pogled na sve.

Introvertni su

Iako su dosta avanturistički nastrojeni, Ribe su introvertne osobe sa dve strane koje su stalno u konfliktu. Teško im je da budu u društvu sa ljudima koje ne znaju, pa se predstavljaju kao ono što nisu. Ali verujte, vredi “kopati” malo dublje, jer se duboko u njima krije prelepa duša.

EVO ZAŠTO JE BAŠ OVAN NAJMUDRIJI ZNAK HOROSKOPA

OVO SU 3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI NA PRVU OBARAJU S NOGU