in

OVO SU 3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI NA PRVU OBARAJU S NOGU

3. Ovan

Veseli izraz na njegovom licu ne mora ništa da znači, isto kao i činjenica da izgleda vrlo mlado u svojim zrelim godinama. Ako je to muškarac, njegov prodoran pogled će izazvati jezu, jer on izgleda nekako opasno.

S druge strane, on izgleda kao neko za koga nikad ne znate šta se dešava u njegovoj glavi. Žena Ovan impresionira svojim kontroverznim stavom da jednostavno to možete videti na njenom licu.

2. Bik

On je tako opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled može da vas obori sa nogu. Izraz na njegovom licu izgleda kao da on želi da vam kaže da ste sa njim zaštićeni i zato ne treba da vas zavara boemska atmosfera koja proizilazi iz njegovog zanosnog izgleda.

Jer kada Bik govori, više od boje očiju govori ton njegovog glasa, tako umirujući da se sa njim osećate razmaženo i sigurno kao malo dete.

1. Blizanci


Čak i kada oni izgledaju mladoliko, Blizanci se obračunavaju vrlo racionalno. Ako pokušava da se ponaša kao zla veštica iz priča i filmova, iza te slike se krije samo osetljiva devojka koja ne želi da odraste.

Ona govori mnogo, ali najmanje o sebi. Ako ona izgleda kao “femme fatale”, to je maska dizajnirana da zaštiti svoju pravu prirodu osobe malo nepripremljene za veće emotivne izazove.

RAK: POTPUNO NEZAVISAN I STALNO U POTRAZI ZA NOVIM IZAZOVIMA

NAJLEPŠE ŽENA SVETA SU ROĐENE U OVOM ZNAKU