in

SA KIM VREDI A SA KIM SE NE TREBATE MUČITI: USPOSTAVLJANJE ODNOSA NAKON RASKIDA PO HOROSKOPU

Rak

Da biste se pomirili s rakom trebaće vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju grešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu da jednostavno ne možete da živite bez njegove ljubavi.

Ako to ne upali pripremite večeru i uradite sve kako biste izbegli bilo kakav oblik neslaganja. Rak mora da oseti vašu ljubav, zato odvojite što više vremena, pažljivo slušajte šta vam priča, slažite se s njegovim tezama. Rakovi sporo pale, tako da ćete ovo možda morati da ponovite i nekoliko puta.

Lav

Komplimenti i laskanje će vas odvesti gde god želite. Izvinite se zbog svog “grega” i naglasite da vi ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvećem. Učinite sve kako biste pokazali da ste vredni njegove ljubavi.

I naravno, obucite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svetu i on će prići vama.

Devica

Za početak se upristojite. Devica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju prefinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vreme, sredite se, a dolazi do vas kući obavezno počistite stan. Svoju grešku ćete najbolje očistiti ako očistite sve oko sebe.

Kupite lep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan. Najbolji izbor bila bi dobra knjiga. Ali nemojte ni “gnjaviti”, jer device vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JANUAR 2019-TE: BALANS, MIR, OPUŠTANJE, RAZUM SVE TO NAS OČEKUJE DANAS

SVIDJELO TI SE ILI NE, OVO JE PRAVA ISTINA: SLABE I JAKE STRANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA