in

ŠTA ĆE TVOJA DJECA MISLITI O TEBI: HOROSKOP OTKRIVA KAKVA ĆEŠ BITI MAJKA

Rak

Za mame rođene u znaku raka obitelj je na prvom mjestu. Bit ćeš brižna majka koja se brine za dobrobit svoje djece te ima pruža pregršt ljubavi. Mame rođene u znaku raka često su posesivne mame – najradije bi cijeli život zadržale djecu uz sebe.

Lav

Kao mama lavica svojoj ćeš djeci prenijeti veliku količinu samopouzdanja. Uvijek ćeš ih ohrabrivati da prate svoje zacrtane puteve te da ustraju u onome što doista žele.

Djevica

Ti si perfekcionistica – i to utječe na tvoju ulogu majke. U odgoju djece veliku ulogu igrat će red i dnevne zadaće. Dobre ocjene i ponašanje u školi također su ti na popisu prioriteta. Međutim, djeca će jako puno naučiti od tebe: na primjer, ranije će biti samostalna od vršnjaka.

Vaga

Tvoje će djeca voljeti tvoju ujednačenost! Jer ti si mama koju neće ništa moći izbaciti iz takta. Dok druge majke već prije rođenja počinju dvojiti o koječemu, ti jasno i analitički razmišljaš te svaki problem rješavaš u trenu – to ćeš nastaviti i kod odgoja djece.

Škorpion

Mame škorpionke djeluju na prvi pogled malo nepristupačno, ali to uopće nisu! Kao mama ćeš se veseliti dugačkim i dubokoumnim razgovorima. To će početi kad objasniš djeci Boga i Svijet – a kasnije, kad budu tinejdžeri, razgovarat ćeš s njima o prvim ljubavima.

Strijelac

Ti si prava optimistkinja – i to ćeš prenijeti svojoj djeci. Prihvatit će tvoj moto: „Ako ne ide, nemoj odustati!“ te neće odustati pri prvim koracima. Doduše, također si sklona nestrpljivosti.

7 RAZLOGA ZAŠTO JE ŽENA STRIJELAC NAJBOLJA PRIJATELJICA KOJU MOŽEŠ IMATI

NIGDJE BEZ MAMICE: OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆI MAMINI SINOVI I MAZE