in

SUROVO ALI ISTINITO: 5 ZNAKOVA DA SE ON NIKADA NEĆE ZALJUBITI U TEBE

Ovo su znakovi da je vaša budućnost u velikoj krizi, odnosno da je zapravo ni nema. Voli me, ne voli me, voli me, ne voli me… Igra koju smo kao klinke igrale s laticama cveća mnogo je manje simpatična ako je reč o frajeru s kojim ozbiljno želiš da gradiš budućnost. Ovo su znakovi da je vaša budućnost u velikoj krizi, odnosno da je zapravo ni nema.

5. Komunicirate pod njegovim uslovima

Samo kad njemu odgovara, kako njemu odgovara. Pogledaće tvoju poruku i ostaviti “seen”, odgovoriće sa satima zakašnjenja i jednostavno te naterati da ga uvek čekaš. Nije da mu se uopšte ne sviđaš, jednostavno mu nisi prioritet.

4. Krije te od prijatelja

Zaljubljeni frajer će jedva dočekati da upoznaš njegove drugove, a onaj koji nije preterano zagrejan neće imati potrebu da se uopšte upoznate.

3. Ignoriše te na društvenim mrežama

Kad pogledaš njegov Facebook, čini ti se da zapravo uopšte nisi važna u njegovom životu? Ako ti se to čini, verovatno je istina. Niko ne kaže da svaki njegov status mora da bude o tebi, ali ako se čini kao da uopšte ne postojiš u njegovom životu, to je jako dobar pokazatelj stvarnog stanja stvari.

2. Govori ti da nije dobar za tebe

Ovo radi iz dva razloga. Prvi, zato što stvarno zna da neće moći da ti da ono što želiš i drugi, zato što sebi osigurava lagani način za beg. Ako te tokom 6 meseci uveravao da nije dobar za tebe, biće mu mnogo lakše da samo pobegne.

1. Nikad te ne predstavlja kao svoju devojku

Iako “etikete” ne čine vezu boljom, nije normalno da te nakon višemesečnog viđanja i dalje drži na ledu i ne želi da ti kaže na čemu ste. To je znak da samo čeka da uleti nešto bolje i da je vreme da kreneš dalje.

HOROSKOP I POROCI: LAV SE RADO KOCKA, BIK SE PREJEDA

OSNOVNI SAVJETI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: OVO ĆE TI SIGURNO OLAKŠATI ŽIVOT