in

TEEN HOROSKOP: BIKU DAJTE MALO VEĆI DŽEPARAC, OVNOVE NE PROVOCIRAJTE

Bilo da živite svoje dramom ispunjene tinejdžerske godine ili ste u ulozi roditelja koji žele da bolje razumeju mladalačke muke, ovaj horoskop pruža vredan uvid u tinejdžersku stvarnost.

OVAN

On će suzdržavati suze i bes, jer nije primerno pokazati osećanja. Hrabrost je ono čime će se mladi Ovan ponositi. Šetnja oblacima je ok, ali sve dok ne naiđe na podsmeh drugara, tada ume ispoljiti svoju agresivnu crtu. Sport je jedina opcija usmeravanja.

BIK

Nikad dovoljan džeparac. Njegov tvrdoglav stav teško će bilo ko promeniti. Ovde postoji ozbiljan otpr od autoriteta, ali ako mu priđete na suptilan način, pribećiće sugestiji. Taktika.

BLIZANCI

Oni su večita deca. Uglavnom su bezazleni, ali umeju biti povodljivi. Njima nije lako nametati volju, tako da i ako se upuste u neke nepoželjne avanture, neće ih dugo držati. Bez pritiska.

RAK

Ovo su uglavnom poslušni maldi ljudi. Rak saoseća i većinom oni imaju domaće vaspitanje i poštovanje prema odraslima. Po koja čaša više bi bila prolazna faza u nekim njihovim eksperimentima. Lepa reč čuda čini.

LAV

I kao deca Lavovi su rođeni da dominiraju. Njemu se ne treba suprotstavljati, ali sa njim treba komunicirati na visokom nivou. Ako je potrebno povisiti ton, možda će vas i čuti.

DEVICA

Kod Device tinejdžera treba povesti računa o nekim kompleksima koji se mogu javiti u tom periodu. Pošto su sklone perfekcionizmu, uvek će smatrati da su drugi bolji ili lepši od njih. Samopouzdanje se stiče putem prihvatanja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2018-TE: OVAN BRZOPLET, BLIZANCI USPJEŠNI, VODOLIJA POD PRITISKOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. NOVEMBAR 2018-TE: BIK BEZ RADNE ENERGIJE, BLIZANCI SANJAJU, RAK ISTRAJAN