in

TEŠKO TI SE AKO SI U OVOJ GRUPI: OVI ZNAKOVI NAJVIŠE TROŠE I NIKAD IM NE DOSADI

Teško vama ako spadate u ovu grupu: Najveće Astro trošadžije.  Astro vam otkriva kakve su vam predispozicije za sticanje novca i odnosa prema njemu.

Ovan

Njih hoće novac i uvek ga imaju. Možda baš zbog toga imaju prilično neozbiljan pristup njemu, u stanju su da ogromne sume daju na svoje hirove jer uživaju u luksuznom životu.

Bik

Oni imaju sreće sa novcem, ali su i veoma vredni što se sticanja tiče jer im je materijalan život jako važan. Kod njih se vrlo lako može desiti da naslede novac ili da dobiju povlastice ili poklone velikih vrednosti od porodice ili prijatelja.

Blizanci

Vole da imaju novca, ali dosta i troše. Uglavnom su u dugovima jer često pozajmuljuju novac od prijatelja ili rodbine. Kupuju dosta nepotrebnih stvari, ali kada je u pitanju kuća nije im žao ni poslednji dinar da daju.

Rak

Rak vrlo vešto rukuje novcem. Zna da štedi i da svaki dinar proračuna na šta će potrošiti, a s vremena na vreme zna da poveću sumu potroši na neko svoje lično zadovoljstvo.

Lav

Lav važi za velikog trošadžiju. Kad dobiju platu odmah će otići u restoran ili neki butik, kupiće poklon deci ili partneru, a posle kukati kako nema novca.

Devica

Devica je najveći štediša u zodijaku, i novac uglavnom skuplja uporno, dinar po dinar. Nekome se može učiniti da to nije nikakva para, ali ne i Devici. Temperament Devica je takav da se lako mogu posvetiti isključivo sticanju novca.

Vaga

Iako na prvi pogled ne deluje tako, one vole novac jer im omogućuje da uživaju u svim udobnostima koje vole. Bez razmišljanja u stanju su da troše velike sume na kozmetičare, putovanja, skupu kozmetiku i noćne izlaske.

Škorpija

purple and white flower in close up photography

Škorpija voli da pravi finansijske transakcije, voli rizik, novac je za Škorpiju kao ruski rilet, nikada ne zna da li će biti na dobitku ili gubitku. Novac je za Škorpiju pravi afrodizijak i podiže joj adrenalin, tako da su najuspešniji biznismeni pripadnici ovog znaka. Voli da poklanja i veoma je velikodušna.

Strelac

Strelac je najsrećniji znak za novac i dobitak uopšte. Strelac daje najekspanzivnije vibracije u zodijaku i mnogi multimilioneri i bankari imaju važne planete u Strelcu. Za one Strelčeve koji ne postanu suviše bogati, ogromna je šansa za veliki životni konfor, koji obično dolazi od neke produktivne profesije kojom se bave.

Jarac

Jarčevi su ili potpuno opušteni ili krajnje izbezumljeni zbog novca. Najviše vole da zarađuju radeći na dva ili više paralelnih poslova. Najradije novac daju na decu, na lična zadovoljstva, ulažu u trajne vrednosti: kuću, vikendicu, nakit i slike.

Vodolija

Za Vodoliju nikada nećete znati koliko ima novca, jer ni same Vodolije ne mogu da kontrolišu svoje izdatke i prihode, jer uvek nešto računaju, planiraju, ulažu i pozajmljiju. Vole biznis i spremno rizikuju, a često i profitiraju. Kada ostanu bez novca, Vodolije uvek imaju od koga da pozajme.

Ribe

Ribe stiču novac sugestijom. Ono što zamisle to mogu da dobiju. Imaju dosta sreće sa novcem, a uglavnom su prilično darežljiv i rasipan znak. Ponekad idu u krajnost i žive skromno, samo da ne bi morale mnogo da rade.

3 NAJBOLJE MAJKE I ŽENE ZA BRAK PO HOROSKOPU

12 OSOBINA DJEVICE ZBOG KOJIH SU NAJPOSEBNIJI ZNAK U HOROSKOPU