in ,

TEST ZA DAME: DA LI SI FATALNA, NESIGURNA ILI PRIKRIVENA ZAVODNICA?

Najviše odgovora a

PRIKRIVENA ZAVODNICA

Vi ste osoba koja poseduje prefinjenu dozu se*sepila, ali često vas vaša odmerena i suptilna narav sprečava da zablistate u punom sjaju (barem kad je zavođenje u pitanju). Vama šarma ne nedostaje, ali u ključnim situacijama ponekad se obeshrabrite i izgubite samopouzdanje.

Istaknite svoje kvalitete (kojih je, sigurno, mnogo), pa će i vaša moć zavođenja, koliko god suptilna bila, i te kako postati delotvorna. Pokušajte da ne pokazujete da sami možete sve, muškarci obožavaju da igraju ulogu zaštitnika. Budući da vam šarma ne nedostaje – uspeh je zagarantovan!

Najviše odgovora b

PREVIŠE STE NESIGURNI

Nedostatak samopouzdanja vaš je najveći problem. Potpuno ste nesvesni sopstvenih kvaliteta – potcenili ste samu sebe, i to vas zatvara u čarobni krug nezadovoljstva. Povučena ste, ali vrlo draga osoba, ali zbog nesigurnosti ne dajete priliku drugima da vas upoznaju.

Muškarcima ne dopuštate da vam se približe, niti pokazujete interesovanje za njih, a sve zbog toga što ste debelo potcenili svoj izgled, inteligenciju i šarm. Opustite se i razmislite o svojim kvalitetima – dozvolite sebi neka sitna zadovoljstva, otkrijte lepe strane života umesto da se stalno opterećujete nevažnim stvarima. Kad zaista zavolite sebe i shvatite koliko vredite, i muškarci će početi da vas gledaju drugačijim očima.

Najviše odgovora c

VI STE FATALNA ŽENA

Čestitamo, test ste položili s čistom desetkom! Vi ste, kako bi se ono reklo, „žestoka zavodnica“ – kad uđete u prostoriju, sve su muške glave okrenute prema vama. Prštite od se*sepila, sigurni ste u sebe, u svoj izgled, uvek dobro raspoloženi, otvoreni, srdačni, simpatični…

Važno vam je kakav utisak ostavljate na ljude, imate veliki broj prijatelja i poznanika, koji vam se dive. Muškarcima uvek izmamite osmeh na lice, oni obožavaju da budu u vašoj blizini jer zračite na kilometre… I toga ste potpuno svesni!

OVO SU 3 NAJBOLJE SUPRUGE ZODIJAKA: SA NJIMA JE ŽIVOT MED I MLEKO

ŠTA UDARITI KADA PREKINETE: HOROSKOPSKI VODIČ ZA VRIJEME RASTANKA