in

UPOREDNI BRAČNI PARTNERI PO HOROSKOPU: ZA KOGA TI JE NAJBOLJE DA SE UDAŠ?

JARAC

ON

Znak koji je oličenje onog konzervativnog što podrazumeva brak, to je osnova ovog muškarca, ali ga brak nikada ne uspeva ispuniti do kraja. I nikada muškarac Jarac ne oseti krajnje zadovoljstvo što je u braku. Ipak kao muž je dobar u klasičnom pogledu, jer radi se o izuzetno ambicioznom i sposobnom muškarcu, veoma uspešnim u poslu, što će uvek zadovoljiti onu materijalnu stranu koja je mnogim ženama prioritet za ulazak u brak.

Sa druge strane žena muškarca Jarca neka se ne nada da će imati previše slobode niti da će slobodno raspolagati novcem, ma koliko da ga ima. Novac će uvek stajati kod muža i uvek će morati da traži i da ima opravdanje za čega, i dobijaće koliko on misli da joj je dovoljno.

Muž Jarac je kategorija konzervativnog diktatora i kada god se postavi pitanje njegovog novca, sledi svađa. Nerazuman je i ne sluša ženu, često jako destruktivan i stvara veliki problem uvek kada se žena ne uskladi sa njegovim željama. Disciplina je gotovo vojnička kada je ovaj muškarac u pitanju.

Emocije su skoro stran pojam za njega i nije u stanju da napravi atmosferu zadovoljstva i uživanja. U se*su ih bije glas da su maratonci, što je izgleda jedina dobra osobina. Sve ostalo zavisi od žene.

ONA

Žene Jarčevi ne spadaju baš previše u kategoriju ženstvenih i onih na koje se muškarci lepe na prvi pogled. Često su ovo muškobanjaste žene, a temperament im je često podjednako diktatorski kao i kod muškarca Jarca.

Naglašen je i manjak emocionalne toplote i blagosti. Ipak odlike sistematičnosti, vernost i sposobnost, su karakteristike koje će privući muškarca njoj. Veoma je dobra domaćica i ekstremno dobro zna da ekonomiše i vodi kućnu finansijsku politiku, te voli i divi se uspehu svog muža, a često zna da vrši snažan pritisak, ako je muž neambiciozan.

Žena Jarac možda neće dati toplinu ali pretenduje da obezbedi da sve bude savršeno i u savršenom redu. Ovo je žena za poštovanje, ako ni zbog čega, onda zbog nesebične lojalnosti i vernosti, a naročito postojanosti, koja nikad ne nestaje.

Ovo može biti idealna supruga, u pravom smislu te reči, pogotovo za muškarce kojima emocije ne igraju baš preveliku ulogu, i za svakog onog koji voli smiren i stabilan porodični život bez uzbuđenja.

VODOLIJA

ON

Ovo je muškarac koji najviše na svetu preferira slobodu i intelekt. Spada u one koji su bukvalno operisani od ljubomore, i koji su najbolji prijatelji svojim partnerima. Nisu posebno veliki ljubavnici, nema u njima vatre, ali ako žene vole neopterećenost, ekscentrizam i oslobođenost od predrasuda, ovaj muškarac je idealan za njih.

Retko lažu, uvek su potpuno iskreni i uvek će istinu sasuti direktno u lice. Brak je za njih kao preduzeće ili nešto što je određeno društvenim pravilima i nisu previše opterećeni ozbiljnostima, ali znaju da obezbede lep život i da usreće ženu.

Krase ih osobine da su inteligentni, obrazovani i iz kategorije velikih džentlmena. Znaju biti veoma pažljivi kada su žene u pitanju. Mana može biti nedostatak muževnosti i muške dominantnosti, kao i nedostatak vatre, posebno ako je žena strasnog temperamenta.

Nekad deluju da su potpuno nezainteresovani za ljubav, a to se teško podnosi. Najbolje se ipak osećaju u neobaveznim odnosima.

ONA

Veoma inteligentne žene ali kojima zasigurno ne prija odnos u emotivnim varijantama sa puno sentimentalnosti ili izraženih osećaja. Ipak dopada se muškarcima i znaju biti izuzetne lepote.

Veoma je jednostavna i nekonvencionalna, i to je ono što presudi kod većine muškaraca, kao i njen jednostavan i rasterećen pristup svakom problemu, sa sposobnošću da isto tako jednostavno problem i reši. Njeno ponašanje prema mužu je takođe jednostavno i nikada ne izaziva problem. A mužu potpuno veruje.

Nije ljubomorna, nije čak ni sumnjičava, i u principu je ne zanima niti šta muž radi niti šta bilo ko drugi radi. Spremna je da se žrtvuje i za muža i za porodicu. Iako joj ne prija suživot sa emotivcem sama jeste donekle emotivna, ali je kroz život ipak vodi um. Retko kada pada u afekt.

Muškarac mora biti dovoljno pametan da kvalitete ove žene maksimalno iskoristi. Se*sualno su potpuno bez predrasuda i voljne da probaju sve.

RIBE

ON

Osećajan i pažljiv muškarac, veoma omiljen kod žena. Jedina mana mu je to da se teško odlučuje za brak, uvek pod izgovorom kako nije vreme. Prema ženi je izuzetno pažljiv i osećajan, i voli domaći život i atmosferu i u kući provodi dosta vremena.

Ono što je još nedostatak, često muškarac Riba ne spada u kategoriju materijalno i finansijski jakih osoba. Često nije u stanju da obezbedi porodicu na taj način, ma koliko stvarno voleo i stvarno želeo. Spadaju više u sanjare i umetničke, pesničke duše.

Poprilično su boemski i ezoterijski nastrojeni, što je često izvan realnosti koju zahteva normalan bračni život. Često nema snagu da se bori i izbori sa životnim problemima. A sve ove osobine se ne uklapaju u nešto što će odlučiti ženu za ovakav brak i sa ovakvim osobama. Ovi muškarci pate od nedostatka ambicije i energije i poprilično su nestabilni.

Ali ukoliko je žena snažna i ume da iskoristi određene potencijale ovog muškarca, te da ga pravilno usmeri, brak bi mogao biti kao bajka. Skloni su zadovoljstvima, a se*sualno zadovoljstvo mu je izvor inspiracije i smisao života. Najviše od svih zadovoljstava uživaju u se*su.

ONA

Žena koja ne spada ni u previše vredne, ni u previše ambiciozne, a niti previše sposobne, ali koja se savršeno prilagodi i domaćem životu i mužu. Poseduje neverovatnu osećajnost i emocionalnu snagu da se muškarcu uvuče pod kožu i da postane neodoljiva i neophodna.

Za svakog muškarca kome je potrebna snažna žena bolje je da izbegne ženu Ribu, ali svi koji preferiraju totalni spoj slobodno neka se odlučuju za njih. Ova žena će od kuće napraviti vrlo mirno i udobno mesto, ali joj manjka energije da neke ideje i sprovede u delo.

Mana ovih žena je da ma koliko bile lepe, senzualne, talentovane i svašta nešto, ipak više vole da su sanjalice i mnogo života im prođe u prostom sanjarenju bez akcije. Takva osobina najmanje je poželjna za brak. Ipak ove osobine nisu naglašene u tolikoj meri niti tolikim intenzitetom kod svih pripadnica Riba, i ako se nađu pored čvrstog i stabilnog muškarca, koji zna da je shvati i da je vodi, dobiće idealnu ženu za uzvrat.

Spadaju u kategoriju veoma odgovornih žena, ali i veoma prilagodljivih. One nude sve čari koje jedna žena može da ponudi muškarcu. Njihov koncept se*sa je nešto kao iz ‘1001 noći’.

“BOG I BATINA” ZODIJAKA: OSOBU U OVOM ZNAKU ĆETE PREPOZNATI MEĐU MILION DRUGIH

TRAUME KOJE NE ZABORAVLJAJU: OVAN TEŠKO DJETINJSTVO DJEVICA PRVU LJUBAV, ŠKORPION JAVNO PONIŽENJE